BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Acun’u eleştirdi, Gezi’yi değerlendirdi

Ünlü programcı Okan Bayülgen, Acun Ilıcalı’yı eleştirdi, Gezi Parkı olaylarını değerlendirdi.<br/>CNN Türk ekranlarında yayınlanan Aykırı So...

Abone ol

Ünlü programcı Okan Bayülgen, Acun Ilıcalı’yı eleştirdi, Gezi Parkı olaylarını değerlendirdi.
CNN Türk ekranlarında yayınlanan Aykırı Sorular programı, televizyonun yaramaz çocuğu Okan Bayülgen’i konuk etti. Enver Aysever’in sorularını yanıtlayan Bayülgen, sanatın doğası gereği, toplumun var olan değerleriyle çatışan bir alan olduğunu söyledi. Sanatın, siyasi olarak düzenlenebilmesinin imkanı olmadığını savunan Bayülgen, “Sanat ahlaksızdır” dedi. Bayülgen, Aysever’in “Bundan sonraki sanat hayatında ne yapmak istiyorsun” sorusuna ise, “Her türlü ahlaksız şeyi yapmak istiyorum” cevabını verdi.

“ACUN’UN YAPTIĞI İŞLERİ SEVMİYORUM”
Okan Bayülgen, TV8’i satın alan ünlü yapımcı Acun Ilıcalı ile ilgili de konuştu. Bir programcının televizyon kanalı almasını doğal karşıladığını belirten Bayülgen, Ilıcalı’nın yaptığı işleri ise beğenmediğini açıkladı.

GEZİ PARKI
Okan Bayülgen, Gezi Parkı eylemlerine de değindi. Gezi Parkı olaylarının kendiliğinden bir hareket olduğunu savunan Bayülgen, durumun her hangi bir konuda şikayeti olan insanları birleştirdiğini söyledi. Olayların daha sonra politik bir hal aldığını belirten Bayülgen, “Gezi’de olmaktan gurur duyuyorum” dedi.
(İHA)