BIST 10.279
DOLAR 32,23
EURO 34,77
ALTIN 2.411,85
HABER /  GÜNCEL

Karabükspor Fenerbahçe maç sonucu, golleri ve geniş özeti 22 Aralık

Lider Fenerbahçe ligdeki 2. mağlubiyetini Karabükspor'dan aldı.

Abone ol

Lider Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda Karabükspor'la karşılaştı.

EMENİKE ATTI AMA SEVİNMEDİ

Mücadeleye etkili başlayan taraf Karabükspor'du. Art arda tehlikeli ataklar gerçekleştiren ev sahibi ekip aradığı golü 12. dakikada Akpala ile buldu. Sarı-lacivertliler yediği golün ardından uzun süre beraberlik sayısını ararken dakikalar 40'ı gösterdiğinde Emenike düzgün bir vuruşla eşitliği sağladı. Yıldız futbolcu eski takımına karşı attığı golün ardından sevinmedi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı 1-1 sona erdi.

KARABÜKSPOR FARKI KAÇIRDI

2. yarıya fırtına gibi bir giriş yapan Karabükspor inanılmaz pozisyonlar kaçırdı. Özellikle Akpala, İlhan Parlak ve Ahmet İlhan'la girdiği net fırsatlardan yararlanamayan ev sahibi ekip aradığı golü penaltıdan buldu. Dakikalar 68'i gösterdiğinde Caner Erkin ceza sahası içinde topa elle dokununca hakem Bülent Yıldırım penaltı kararı verdi. Topun başına geçen İlhan Parlak takımını 2-1 öne geçirdi.

Karabükspor üstünlük sayısının ardından farkı açmak için pek çok gol pozisyonu yakalasa da bunlardan sonuç alamadı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Karabükspor lider Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etti.

Sarı-lacivertliler ligin ilk haftasında oynanan Torku Konyaspor maçından sonra uzun bir aranın ardından ligdeki 2. yenilgisini almış oldu. 

Kardemir Karabükspor: 2 - Fenerbahçe: 1 

Stat: Dr. Necmettin Şeyhoğlu

Hakemler: Bülent Yıldırım, Adil Sinem, Ekrem Kan

Kardemir Karabükspor: Waterman, Uğur Uçar, Yiğit İncedemir, Mabiala, İshak, Sow, Furkan Özçal, Ahmet İlhan Özek, Hamroun, İlhan Parlak, Akpala

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Alves, Egemen Korkmaz, Caner Erkin, Mehmet Topal, Alper Potuk, Kuyt, Cristian, Sow, Emenike 

Goller: Dk. 13 Akpala, Dk. 69 pen. İlhan  (Kardemir Karabükspor), Dk. 40 Emenike (Fenerbahçe)