BIST 10.698
DOLAR 32,19
EURO 34,98
ALTIN 2.425,80
HABER /  DÜNYA

Kırıkale’de askerlik anılarını yad etti

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve eşi Münevver Arınç, Kırşehir ziyaretlerinin ardından Kırıkkale’ye gelerek bir pastanede yorgunluk çayı i...

Abone ol

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve eşi Münevver Arınç, Kırşehir ziyaretlerinin ardından Kırıkkale’ye gelerek bir pastanede yorgunluk çayı içti. Kırıkkale’de askerlik yaptığını söyleyen Arınç, yol boyunca eşine anılarını anlatarak o günleri yad ettiğini söyledi.
Vefat eden Kırşehir’in Özbağ Belediyesi eski Belediye Başkanı Ramazan Türkeş’in evine taziye ziyaretinde bulunan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve eşi Münevver Arınç, Ankara dönüşünde Kırıkkale’ye uğradı. “Ankara’ya dönerken Kırıkkale’ye de uğrayarak bir yorgunluk çayı içmek istedik” diyen Arınç, Kırıkkale’de askerlik yaptığını ve anılarını yol boyunca eşi Münevver Arınç’a anlatarak o günleri yad ettiğini dile getirdi. Yoğun geçen bütçe görüşmelerini tamamladıklarını belirten Arınç, 2014 bütçesinin millet ve ülke için hayırlı olmasını temenni ettiğini söyledi. Bakan Arınç, Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Emniyet Müdürü Kadri Kartal ve işletme sahibi Mehmet İşler ile bir süre sohbet ettikten sonra Ankara’ya gitti.
(İHA)