BIST 10.267
DOLAR 32,22
EURO 34,77
ALTIN 2.411,45
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray mı Trabzonspor mu? İşte dev maçın önemli bilgileri

Galatasaray Trabzonspor maçı saat kaçta?, Galatasaray Trabzonspor maçı hangi kanalda?, Galatasaray Trabzonspor maçının hakemi kim?, Galatasaray Trabzonspor maçıyla ilgili tüm bilgiler burada.

Abone ol

Galatasaray Trabzonspor derbisi için tüm hazırlıklar tamamlandı. Galatasaray Trabzonspor maçının başlama saati 20.00. Galatasaray Trabzonspor maçı canlı olarak LİG TV’de. Galatasaray Trabzonspor maçının hakemi Fırat Aydınus. Galatasaray Trabzon derbisi başlama düdüğü ile birlikte canlı anlatımla İNTERNETSPOR.COM CANLI ANLATIM SERVİSİ'nden takip edin...

Ga­la­ta­sa­ray ile Trab­zon 116. ran­de­vu­da bu­lu­şu­yor. As­lan 52, Fır­tı­na 36 kez ka­zan­dı. Man­ci­ni­’li Cim­bom evin­de ye­nil­mi­yor. Bor­do-Ma­vi­li­ler, İs­tan­bul’da 657 gün­dür ka­za­na­mı­yor.

1) Mancini, sahasında rakiplerinin korkulu rüyası oldu. İtalyan hoca yönetimindeki Sarı-Kırmızılılar, evinde oynadığı 8 maçı da kazandı. 4 lig, 2 Şampiyonlar Ligi ve 2 Ziraat Türkiye Kupası maçında, galip geldi; Karabük: 2-1, T.Konya: 2-1, Sivas: 2-1, Elazığ: 2-0 (Süper Lig), G.Antep BŞB: 8-7 (Pen.), Balıkesir: 4-0 (Türkiye Kupası), Kopenhag: 3-1, Juventus: 1-0 (Şampiyonlar Ligi)

2) Trab­zons­por, İs­tan­bul’da­ki son ga­li­bi­ye­ti­ni 2011-2012 se­zo­nu­nun 29. haf­ta­sın­da 4 Mart 2012’de Be­şik­taş kar­şı­sın­da 2-1’lik so­nuç­la al­dı. Fır­tı­na, o tarih­ten son­ra İs­tan­bul’da yap­tı­ğı 12 maç­ta 6 be­ra­ber­lik, 6 da ye­nil­gi tat­tı. Ga­la­ta­sa­ray kar­şı­sın­da­ki en son ga­li­bi­ye­ti­ni ise 2010-2011 se­zo­nun­da İs­tan­bul’da oy­na­nan maç­ta al­dı. Trab­zon ka­za­nır­sa, 657 gün son­ra İs­tan­bul’da ga­lip gel­miş ola­cak. 

Mancini: “Rakibe boş alan bırakılmayacak!”

*Galatasaray Teknik Direktörü Mancini, oyuncularından Trabzon karşısında takım olarak defans yapmalarını isteyerek rakibin kontra atak futboluna dikkat çekti. İtalyan hoca, Bordo-Mavililer’e boş alan bırakılmaması konusunda da uyarıda bulundu.

*Selçuk İnan ve Chedjou sarı kart görürse Erciyes deplasmanında olmayacak.

*Uruguaylı Muslera bugün 100. kez resmi maçta Sarı-Kırmızı formayı giyecek.

*Grip olduğu için son idmana çıkmayan Eboue’nin durumunun maç saati belli olacağı öğrenildi.

Deneyimli teknik adam kanatlardan vuracak

*Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, oyuncularından kanatları kullanmalarını istedi. Olcan Adın ve Yusuf Erdoğan’a sürekli olarak kanatlardan bindirme yapmalarını söyledi.

*Akçay, geçen sezon 1461 Trabzonspor’un başında Galatasaray karşısına çıktığı kupa maçını 2-1 yenerek bir üst tura çıkmıştı.

*Bordo-Mavililer’de cezası nedeniyle oynayamayacak Malouda, Chelsea’den eski takım arkadaşı Drogba’ya karşı bugün oynama şansını kaçırdı. 
 
SPOR HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN