BIST 9.530
DOLAR 32,48
EURO 34,79
ALTIN 2.477,81
HABER /  GÜNCEL

Kapalı Çarşı sarı laciverde boyandı

Tarihi Kapalı Çarşı’nın Fenerbahçeli esnafları, bugün düzenledikleri organizasyonda sarı-lacivertli kulübün 19. şampiyonluğunu kutladı. Fene...

Abone ol

Tarihi Kapalı Çarşı’nın Fenerbahçeli esnafları, bugün düzenledikleri organizasyonda sarı-lacivertli kulübün 19. şampiyonluğunu kutladı. Fenerbahçeli esnaflar, Tarihi Kapalı Çarşı’yı sarı-lacivertli bayraklarla donattı.
Kapalı Çarşı’da, Fenerbahçeli esnaf grupları tarafından gerçekleştirilen kutlama organizasyonuna, yaklaşık 500 sarı-lacivertli taraftar katıldı. Taraftarlar, sarı-lacivert meşaleler yakarak davullu zurnalı şampiyonluk kutlaması yaptı.
Kapalı Çarşı Fenerbahçeli esnaf grupları adına konuşan Serdar Kaya, şampiyon oldukları için çok mutlu olduklarını belirterek, “Kapalı Çarşı’daki esnaf arkadaşlarımıza bize göstermiş oldukları saygıdan ötürü çok teşekkür ediyoruz. Tölerans tanıdılar. Şampiyonluğumuzu hep beraber kutladık. Fenerbahçeli tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Organizasyonumuzda her şeyi elimizden geldiği kadar güzel yapmaya çalıştık. Bazı şeyleri başardık, bugün burada güzel şeyler oldu. Fenerbahçe her şeye değer” dedi.

“KAPALI ÇARŞI FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ’Nİ KURMAK İSTİYORUZ”
Kapalı Çarşı Fenerbahçeli esnaflar olarak dernekleşmek istediklerine değinen Kaya, “Fenerbahçeli yöneticilerimizden bir istirhamımız var. Kapalı Çarşı Fenerbahçeliler Derneği olarak mümkünse Kapalı Çarşı adını dernekleştirmek istiyoruz. Bu konuda yöneticilerimiz bize yardım ederlerse çok seviniriz” diye konuştu.

FUAT PARLAR: "ŞAMPİYONLUĞUMUZ HAYIRLI OLSUN"
Kapalı Çarşı Fenerbahçeli esnaf grupları adına konuşan Fuat Parlar da Kapalı Çarşı esnafının yaklaşık yüzde 80’inin sarı-lacivertli camiaya gönül verdiğini vurgulayarak, “19. şampiyonluğumuz bütün taraftarlarımıza hayırlı olsun. Kapalı Çarşı, İstanbul’un, Türkiye’nin göbeği. Bugün burada çok güzel eğlenceler oldu. Yönetimimizden ricamız, bize dernek kurmamız için yol göstermeleri” şeklinde konuştu.
Öte yandan Fenerbahçeli esnaflar, Tarihi Kapalı Çarşı’nın tavanına yaklaşık 200 adet bayrak ve 50 metrelik dev bir Fenerbahçe bayrağı astı. Bu bayrakların süper ligde yeni sezon heyecanı başlayana kadar kalacağı belirtildi.
(İHA)