BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,55
ALTIN 2.377,98
HABER /  GÜNCEL

Uçurumdan böyle uçtu

Bartın’ın Amasra ilçesinde, uçurumdan yuvarlanan otomobilin şoförü araçtan güçlükle çıkarıldı. Kaza güvenlik kameraları tarafından görüntüle...

Abone ol

Bartın’ın Amasra ilçesinde, uçurumdan yuvarlanan otomobilin şoförü araçtan güçlükle çıkarıldı. Kaza güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.
Kaza, Bartın’ın Amasra ilçesi Kaleşah Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Erdoğan Yıldırım (39) idaresindeki 74 BB 791 otomobil bir otelin önünde bulunan keskin virajı alamayarak süratli bir şekilde 200 metrelik uçurumdan aşağı yuvarlandı. Düz şekilde uçan otomobil yere düştükten sonra 50 metre sürüklenerek ağaçlara çarparak durdu.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA
Kaza anı saniye saniye bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. İşyeri çalışanları olayı polise haber verdi. Kaza yerine itfaiye ambulans ve polis sevk edildi. 200 metrelik uçuruma inmek isteyen 112 ekipleri ve itfaiyeciler araziyi bilmedikleri için işyeri çalışanlarının yardımı ile kaza yerine indi. Ağaçlara takılarak duran otomobile ulaşan ekipler emniyet kemeri takılı olan Erdoğan Yıldırım’ı araçtan çıkarttı. Ağır yaralı Yıldırım’ın vücudunun birçok yerinde kırık olduğu öğrenildi. İlk yardım ekiplerinin olay yerinde yaptıkları müdahalenin ardından 200 metrelik uçurumdan kazazedeyi arazinin dik olması ve yerlerin ıslak olması nedeniyle otel personeli, itfaiyeciler ve polis 112 ekipleri sedyeyle dönüşümlü olarak taşıdı. Kaza yerinde bekleyen ambulansa koyulan Erdoğan Yıldırım, Bartın Devlet Hastanesine kaldırıldı. Erdoğan Yıldırım’ın sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

KAZAYI GÖRENLER ŞOK OLDU
Kazayı gören işyeri çalışanı, “Araç çok hızlı gidiyordu, virajı dönmek için hiçbir çaba sarf etmedi doğruca otelin yanındaki uçuruma gitti. Hepimiz şaşırdık hızı tahmini 100 kilometre üzerinde olduğunu tahmin ediyorum. Bu viraj çok keskin olduğu için araçlar 30-40 km hızla ancak geçebiliyor. Zaten firene basmadı. Doğruca uçuruma gitti, hepimiz şaşırdık” dedi.
Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
(İHA)