BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Kandil'de iç savaş çıkaracak büyük iddia!

Osman Öcalan'a yönelik suikasti kim planladı? Öcalan konuştu. Ortalık sallanacak. Zira Öcalan'ın iddiasına göre bu PKK'nın bir numarası olan Cemil Bayık'ın işi...

Abone ol

İNTERNET HABER (ÖZEL İÇERİK) - PKK'nın Öcalan'ın kardeşi Osman Öcalan'a yönelik kameralı suikast planıyla ilgili bu iddia örgütün içini karıştıracak.

Osman Öcalan Habertürk'e verdiği özel demeçte açıkladı. Suikast planı PKK içinde derin yapının yani Cemil Bayık'ın işi.

PKK’nın eski yöneticileri Osman Öcalan ve Nizamettin Taş’a suikast girişimi MİT’in uyarısı sayesinde engellenmişti. İkinci bir Paris infazından kurtulan Osman Öcalan, kendisine yönelik suikasti kimin yaptığını açıkladı.

Osman Öcalan PKK'nın tepesine yeni gelen Cemil Bayık'ı suçladı. Öcalan'ın bu iddiaları örgütün içini fena halde karıştıracak.

SUİKAST CEMİL BAYIK'IN İŞİ

Öcalan iddiasını şöyle duyurdu;

-"Bizim bu olay sürpriz oldu. Ancak Cemil Bayık'ın PKK yönetimine geldiği düşünülünce çok da sürpriz değil. Erken başladılar. Öcalan'a karşı derin bir karşıtlık içindeler. Bunlar süreci sabote ederlerse, biz buna hayır diyeceğiz. Sesimizi yükselteceğiz. Muhtemelen yükselteceğimiz ses de Kürt-Türk kamuoyunda hatta Türk hükümetinde destek görebilir. Bu nedenle bizi tasfiye etmeyi amaçlarına uygun görüyorlar. "

HÜKÜMET ADIM ATMASIN DİYE DUA EDİYORLAR

Hükümetin Öcalan konusunda işi ağırdan almasını eleştiren Öcalan, bu durumun Bayık ve ekibinin ekmeğine yağ sürdüğünü söyledi. Öcalan şöyle konuştu;

-"Hükümet gereken adımları atmıyor. Aslında bu söylediğimiz ekip hükümetin adım atmamasını dua edercesine istiyor. hükümetin sınırlı ve sert tutumu onların ekmeğine yağ sürüyor. Sürecin sabote edilmesi için ortam hazırlıyor. "


Öcalan'dan PKK ile ilgili bomba iddia!

Osman Öcalan PKK'nın üç ülkeyle büyük bir güç oluşturarak savaş planı oluşturduğunu iddia etti.

öcalandan-pkk-ile-ilgili-bomba-iddia.jpg


ÖCALAN'A SUİKASTİ MİT ÖNLEDİ

PKK’lının, Abdullah Öcalan’ın kardeşi Osman Öcalan ile Nizamettin Taş’ın da aralarında bulunduğu örgütün eski üst düzey yöneticilerine yönelik suikast planı Türkiye’nin yardımıyla önlendi.

osman-öcalan-suikastini-mi̇t-önledi.jpg

PKK'DAN ÖCALAN VE NİZAMETTİN TAŞ'A SUİKAST GİRİŞİMİ


PKK'lı 3 militan, aralarında Nizamettin Taş ve Osman Öcalan'ın da yer aldığı eski örgüt yöneticilerine suikast hazırlığı yaparken fark edildi.

pkk-osman-ocalan-suikast.jpg