BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.439,83
HABER /  GÜNCEL

Öcalan'dan PKK ile ilgili bomba iddia!

Osman Öcalan PKK'nın üç ülkeyle büyük bir güç oluşturarak savaş planı oluşturduğunu iddia etti.

Abone ol

İNTERNET HABER  (ÖZEL İÇERİK) - Abdullah Öcalan'ın kardeşi Osman Öcalan olay yaratacak iddialarda bulundu. Öcalan'a göre İran-Irak ve Suriye PKK ile birlikte Türkiye'ye karşı büyük bir savaşa hazırlanıyor.

Habertürk televizyonuna konuşan Öcalan, yaptığı açıklamalarında bomba bir iddiayı dile getirdi.

Sürecin baltalanması için yoğun çaba harcayanların olduğuna dikkat çeken Öcalan PKK'nın bir ittifak kurduğunu ve Türkiye'yi çok zorlayacak planlar içinde olduğunu ifade etti.

SIRA TÜRKİYE'YE GELECEK

Öcalan'ın iddiasına göre PKK Türkiye'ye karşı içinde İran, Irak ve Suriye'nin de bulunduğu büyük bir ittifak kurdu ve savaşa hazırlanıyor.

Öcalan bomba iddiası şöyle dile getirdi;

-"Eğer süreç koparsa barış süreci kesintiye uğrarsa büyük bir ittifak PKK'yı destekler ve sıra Türkiye'ye gelir. Bir ara söylemişlerdi; Suriye'den sonra sıra Türkiye'ye gelecek". Bana göre Suriye'yi gündemden çıkarıp Türkiye'yi gündeme koyacaklar. Gezi Parkı girişimi de bu açıdan dikkat çekicidir.

BÜYÜK BİR SAVAŞ OLUR

Ya hükümet barış sürecinde önemli adımlar atar ya da PKK'nın büyük ittifaka dayalı büyük bir savaşı gündeme gelir. Suriye, Irak merkezi yönetimi, İran yönetimi ve daha bir çok güç PKK'yı destekler ve büyük bir savaş yaşanır. Türkiye bu savaşta büyük yaralar alır."


Kandil'de iç savaş çıkaracak büyük iddia!

Osman Öcalan'a yönelik suikasti kim planladı? Öcalan konuştu. Ortalık sallanacak. Zira Öcalan'ın iddiasına göre bu PKK'nın bir numarası olan Cemil Bayık'ın işi...

0.20130826184508.jpg

ÖCALAN'A SUİKASTİ MİT ÖNLEDİ

PKK’lının, Abdullah Öcalan’ın kardeşi Osman Öcalan ile Nizamettin Taş’ın da aralarında bulunduğu örgütün eski üst düzey yöneticilerine yönelik suikast planı Türkiye’nin yardımıyla önlendi.


osman-öcalan-suikastini-mi̇t-önledi.jpg


PKK'DAN ÖCALAN VE NİZAMETTİN TAŞ'A SUİKAST GİRİŞİMİ

PKK'lı 3 militan, aralarında Nizamettin Taş ve Osman Öcalan'ın da yer aldığı eski örgüt yöneticilerine suikast hazırlığı yaparken fark edildi.

pkk-osman-ocalan-suikast.jpg