BIST 10.267
DOLAR 32,30
EURO 34,80
ALTIN 2.412,13
HABER /  GÜNCEL

Kanalların Keloğlan savaşı

Mehmet Ali Erbil'in filmi iki kanalda birden yayımlandı. Show TV "Yayın hakkı bizim" dedi.

Abone ol

"Keloğlan Kara Prens'e", atv ise Show TV'ye karşı... Reyting savaşında ekim ayını rakibinin önünde tamamlamak isteyen Show TV ile atv arasında önceki gece ilginç bir film savaşı yaşandı.

Show TV, cuma akşamı "Keloğlan Kara Prens'e Karşı" filminin yayımlanacağını günler öncesinden açıkladı. atv'de de aynı saatlerde yüksek reytingli yerli dizi "Sıla" vardı. Ancak atv yöneticileri cuma öğleden sonra "Sıla"yı yayından kaldırıp yerine Show TV'nin günlerdir duyurusunu yaptığı "Keloğlan Kara Prens'e Karşı" filmini yayımlama kararı aldı ve bunu da önce altyazıyla, ardından da fragmanlarla tanıtmaya başladı. Saatler 20.00'yi gösterdiğinde de "Keloğlan Kara Prens'e Karşı" hem atv'de hem de Show TV'de "TV'de ilk kez" anonsuyla yayımlanmaya başlandı.

'atv'nin yaptığı suç'
Konu hakkında tarafların görüşüne başvurduk. Show TV yöneticileri, yapım şirketi Energy Medya Production ile sözleşme yapıp filmin televizyon yayın hakkını satın aldıklarını söyledi. atv yöneticileri de konu hakkında hiçbir açıklama yapmadı. Filmin yapımcısı Selay Tozkoparan da şunları söyledi: "Filmin televizyon yayın hakkı Show TV'de. atv'nin yaptığı suç."