BIST 10.649
DOLAR 32,19
EURO 35,02
ALTIN 2.425,30
HABER /  GÜNCEL

Kamyon hırsızlarına meydan dayağı

Pazar yerinden kamyoneti çaldılar. Araç sahibi onları takibe başladı. Bir evin kulübesine çarpınca hırsızlar linç ediliyordu.

Abone ol

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde pazar yerinden çaldıkları kamyonetle, araç sahibinin takibinden kaçarken, bir evin bahçesindeki kulübeye çarparak duran zanlıları öfkeli mahalle sakinleri linç etmeye kalktı. Polis, zanlıları havaya ateş açarak mahallelinin elinden kurtardı.

H.D'ye ait 54 YE 984 plakalı kamyonet, Güneşler Halk Pazarı yakınlarından, H.G. (20) ile 18 yaşından küçük olduğu belirlenen G.G. ve T.G. tarafından çalındı.

Kamyonetinin çalındığını gören H.D, başka bir araçla zanlıları takip etmeye başladı. Zanlılar kaçmak isterken, Tepekum Mahallesi'nde bir evin bahçesinde depo gibi kullanılan kulübeye çarptı. Çocukların sokakta oynadığı sırada meydana gelen kazaya tepki gösteren mahalle sakinleri, kaza yapan zanlıları yakalayarak dövmeye başladı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, mahalle sakinlerinin elinden kaçarak ağaçlık alana gizlenen zanlıları, kendilerini kovalayan öfkeli kalabalığın elinden havaya ateş açarak kurtardı.

Çeşitli hırsızlık suçlarından sabıkası bulunduğu tespit edilen H.G. ile G.G. ve T.G. adliyeye sevk edildi.