BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kale Belediyesi'nden eğitime katkı

Kale Belediyesi tarafından yaptırılacak olan, Ethem Özsoy Çok Programlı Lisesi ek bina ve çok amaçlı salon inşaatının protokolü imzalandı.

Abone ol

Vali Yavuz Erkmen, Kale Belediyesi’ne eğitime katkılarından dolayı teşekkür ederek, “Kale’de şu anda eğitim anlamında ilçeler arasında hemen hemen en sorunsuz olan fakat çok ufak yapılabilecek şeylerle de mükemmeli yakalayabilecek olduğumuz bir ilçemiz.

Eksiklikleri hep birlikte gidermemiz gerekiyor. Bu yıl onayı gelen Anadolu Lisesi ve yatılı okula açılacak olan yurt ile Kale İlçesi çok güzel bir okula kavuşmuş oluyor. Ayrıca bir anaokulu yapma konusunda bir çalışmamız var” dedi.

Kale Kaymakamı Serap Özmen de, yapılacak olan ek bina için Kale Belediyesi’ne teşekkür ederek, oluru alınan Anadolu Lisesi’nin ilçe için çok önemli bir kazanç olduğunu belirtti. Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca da en iyi yatırımın insana olan yatırım olduğunu söyledi
Konuşmaların ardından Ethem Özsoy Çok Programlı Lisesi Ek Bina ve Çok Amaçlı Salon İnşaatı protokolü Vali Yavuz Erkmen, Kale Kaymakamı Serap Özmen ve Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca tarafından imzalandı.