BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kırıkkale Emniyeti'nde terfi heyecanı

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan 16 emniyet mensubu bir üst rütbeye terfi etti.

Abone ol

Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen törende konuşan Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, "Ülkemizde meydana gelen birtakım kahpece ve kalleşçe yapılan olaylar hepimizi derinden üzüyor" dedi.

Emniyet Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda yapılan terfi törenine Vali Hakan Yusuf Güner, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Emniyet Müdürü Kadri Kartal, müdür yardımcıları ve şube müdürleri katıldı.

Vali Güner, Kırıkkale'nin asayiş olayları açısında birçok ile örnek olacak bir olduğunu söyledi.

Son günlerde yaşanan olaylara değinen Vali Güner, "Son zamanlarda ülkemizde medyana gelen birtakım kahpece ve kalleşçe yapılan olaylar hepimizi derinden üzüyor.

Bu çerçevede gerek emniyet teşkilatımız gerek jandarma teşkilatımız son derece hassas ve dikkatli, titiz bir çalışma içerisinde, terfi eden ya da edecek olan arkadaşlarımız açısından hassasiyet göstermelerini özellikle istirham ediyorum" dedi.

Vali Güner, konuşmasının ardından terfi eden emniyet mensuplarını tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.

İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal ise bir üst rütbeye yükselen emniyet mensuplarına vefa örneği göstermek adına bu tip törenlerin düzenlendiğini ifade etti. Kartal, "Birlikte çalıştığımız bu arkadaşlarımızı yürekten kutluyorum. Emniyet teşkilatımızda hiyerarşik yapı, rütbe ve kıdem esasına göre düzenlenmiştir.

Bir personelin bir üst rütbeye terfii etmesi ancak o rütbedeki azami bekleme süresi içerisinde ceza almadan üstün başarı elde etmesine bağlı olup, bir üst rütbeye terfii etmenin meslek hayatımızda özel bir yeri bulunmaktadır" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından bir üst rütbeyi almaya hak kazanan emniyet mensuplarının yeni rütbeleri eşleri, Vali Hakan Yusuf Güner, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Ekrem Yıldız ve İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal tarafından takıldı.