BIST 10.229
DOLAR 32,31
EURO 34,80
ALTIN 2.405,42
HABER /  SPOR

Kadroda sürpriz futbolcu

Fenerbahçe'nin Partizan ilk onbiri şaşırtabilir. Sakatlıklar hesapta olmayan futbolcuya kapı açacak gibi..

Abone ol

Önceki gün idmanda sakatlanan Selçuk'u riske etmek istemeyen Aragones, Deniz Barış'ın da sakatlığı nedeniyle Maldonado'yu ilk 11'e koyması bekleniyor.

Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında, yarın Sırbistan’ın FK Partizan takımıyla deplasmanda yapacağı karşılaşma için bugün Belgrad’a gitti.

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel bir uçakla Belgrad’a uçan sarı-lacivertlilerde, Sırp futbolcu Kezman, kafilede yer almazken, MTK Budapeste maçlarında kadroya alınmayan Maldonado, 18 kişilik maç kadrosuna alındı. Önceki günkü idmanda sakatlık geçiren ve dünkü antrenmanda tesislerde çalışan Selçuk da kafilede yer aldı.

Kezman’ın yanı sıra Can, Ali Bilgin, Deniz, Mert, Gürhan ve tedavileri süren Deivid, Vederson, Tümer 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı.
Fenerbahçe’nin Belgrad kafilesinde yer alan 18 futbolcu şöyle:
Volkan Demirel, Volkan Babacan, Gökhan, Önder, Lugano, Edu, Yasin, Roberto Carlos, Selçuk, Maldonado, Kazım, Semih, Alex, Emre, Uğur, Burak, İlhan, Güiza.

Sarı-lacivertlilerin yarınki mücadelede, FK Partizan karşısına Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Edu, Roberto Carlos, Kazım, Selçuk (Maldonado), Alex, Uğur, Semih ve Güiza 11’iyle çıkması bekleniyor.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, bu akşam Partizan Stadı’nda bir basın toplantısı düzenleyecek. Sarı-lacivertliler, basın toplantısının ardından yapacakları antrenmanla FK Partizan maçı hazırlıklarını tamamlayacak.