BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

3 yaşındaki İrem kaçırıldı mı?

Edremit'te evinin kapısında oynarken kaybolan 3 yaşındaki İrem'le ilgili iddialar kaçırıldığı yönünde;

Abone ol Balıkesir'in Edremit ilçesinde, 10 Ağustos pazar günü kaybolan ve ailesinin dün güvenlik güçlerinden bulunması için yardım istediği 3 yaşındaki kız çocuğunu arama çalışması başlatıldı.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Beyobası köyünde Raziye ve Kerem Durak çiftinin 5 çocuğundan en küçüğü olan 3 yaşındaki İrem Deniz Durak, 10 Ağustosta oyun oynamak için evlerinin önüne çıktı.

Bir süre sonra kızının evin önünde olmadığını gören anne Raziye Durak, durumu eşine ve köylülere haber verdi. Köylülerle birlikte yapılan aramalardan bir sonuç alamayan Durak ailesi, İlçe Jandarma Komutanlığı'na giderek 3 yaşındaki kızlarının kaybolduğunu bildirdi.

Balıkesir Sivil Savunma Müdürlüğü'ne bağlı 11 kişilik arama kurtarma ekibiyle birlikte köy yakınlarındaki ormanlık alanda arama çalışması başlatan güvenlik güçleri, görgü tanıklarının İrem'in ''Camları siyah filmle kapatılan, plakası belirlenemeyen beyaz renkli bir otomobille kaçırıldı'' yönündeki ifadelerinden yola çıkarak, soruşturmayı çok yönlü olarak sürdürüyor.

Edremit Kaymakamı Şerif Aydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, bölgede 200'ye yakın asker ve sivilin arama çalışmalarını sürdürdüğünü, Bursa'dan gelen arama kurtarma ekibinin de çalışmalara katıldığını kaydetti.