BIST 9.878
DOLAR 32,54
EURO 34,96
ALTIN 2.456,28
HABER /  GÜNCEL

Kadınlar kötü erkek sever!

Bu artık bir teori değil. Bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçek...

Abone ol

Kadınların "kötü huylu erkek" sevdiği bilimsel olarak kanıtlandı. Bilim adamlarına göre kadılar vurdumduymaz, kendini beğenmiş, kurnaz erkeklerden hoşlanıyor.

Araştırma, ABD New Mexico Üniversitesi tarafından 299 kişi üzerinde yapıldı. Teste katılan erkeklere cinsel yaşamları hakkında sorular soruldu. Erkeklerin ortak noktaları tespit edilmeye çalışıldı.  Cinsel yaşamları, bugüne kadar kaç kişi ile birlikte oldukları gibi bilgiler edinilmeye çalışıldı.

Araştırmanın sonuçları ise şunu gösteriyor: Kadınların sevdiği erkekler erkekler çok eşli ve kısa dönemli ilişkiler peşinde...

52 ülkede 35 bin kişi üzerinde yapılan başka araştırmada yine gizli yönleri olan erkeklerin kadınlar üzerinde daha fazla etki bıraktıkları ve istedikleri kadınlara ulaşmakta fazla sıkıntı yaşamadıklarını ortaya koydu.

Ayrıca uzmanlar araştırma sonunda bu erkeklerin başka erkeklerin eşlerini ellerinden almak konusunda da hiç düşünmeden davranabilecekleri kanısına vardı.

"New Scientist" dergisine yazan bilimadamı Peter Jonason örnek olarak James Bond'u verdi.  Bond'un kadınlar arasında bu kadar popüler olmasının sebebinin dışadönük, vurdumduymaz, kendini beğenmiş, asi karakteri olduğunu söyledi.