BIST 10.248
DOLAR 32,24
EURO 34,74
ALTIN 2.394,95
HABER /  GÜNCEL

Kadından timsah gözyaşları

Meğer yalanmış o akıttığı gözyaşları. Televizyonlara çıkıp ağlayarak kocasının katilinin bulunmasını istiyordu.

Abone ol

Mersin'de 13 Mart'ta öldürülen balıkçı Mehmet Kurtgöz'ü (30) bir hafta önce evlendiği ancak resmi nikâh yapmadığı karısının, sevgilisine öldürttüğü ortaya çıktı.

Eşini sevgilisine öldürten A.K.'nin, bir televizyon programına katılarak eşinin öldürenlerin bulunması için gözyaşları döktüğü belirtildi.

Mersin Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 13 Mart 2009 tarihinde Mehmet Kurtgöz'ün (30) Barış Mahallesi 4537 Sokak üzerinde öldürülmesi olayı ile ilgili olarak, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği Ekipleri çalışma başlattı.

Çalışmalar sonucu ekipler bazı ulusal kanallardaki çeşitli programlara çıkan ve kamuoyunu yanıltarak masum olduğu yönünde açıklamalarda bulunan öldürülen Mehmet Kurtgöz'ün eşi A.K'nin (20) olayının planlayıcısı olduğu, sevgilisi K.Ç. (19) adlı şahsın da olayı gerçekleştirdiği, M.T.E. (18) isimli şahsın ise yardım ettiği tespit edildi.

Bunun üzerine çalışmaları yoğunlaştıran polisler, 3 kişiyi Gaziantep'te yakalayarak Mersin'e getirdi. Şahısların "Nitelikli olarak kasten adam öldürmek ve azmettirmek, iftira atmak, adli makamları yanıltmak ve yalan beyanda bulunmak" suçlarından mahkemeye sevk edilecekleri bildirildi.

Mersin'de 13 Mart akşamı meydana gelen olayda balıkçılık yapan Mehmet Kurtgöz, bir hafta önce evlendiği ancak henüz resmi nikâh yapmadığı eşi A.K. ile alışverişten döndüğü sırada öldürülmüştü.