BIST 10.248
DOLAR 32,27
EURO 34,76
ALTIN 2.393,69
HABER /  SPOR

Sivas şampiyon olsun

Bakanlara şampiyon kim olur diye sorduk. Kabinenin gönlünde Anadolu takımı var. Ama kendi tutukları takımlarında mucize yaratmasını istiyorlar.

Abone ol

ZÜBEYİR KINDIRA
İNTERNETHABER


ANKARA- Süper lig kıran kırana geçiyor. Hala 4 takımın şampiyonluk şansı sürüyor. Peki kim şampiyon olur. Bakanlara da sorduk. Anadolunun iki kaplanı Sivas ile Trabzon, siyasilerin de gönlünü kazanmış durumda. Bu yıl herkes Anadolu’nun şampiyon çıkartmasını istiyor. Bakan ve AKP’li vekillere kim şampiyon olur diye sorduk. İşte yanıtları:

Nimet Çubukçu(Devlet Bakanı) : futbolla çok fazla ilgilenmiyorum. Tuttuğum takım olan Fenerbahçe’nin şampiyon olmasını isterim ama mucize lazım. Fenerbahçe olmazsa Konya olsun, derim ama o da mümkün değil. O nedenle Sivas’ın şampiyonluğunu isterim. Hiç değilse bir Anadolu takımı olsun bari.

İhsan Aslan (AKP Diyarbakır milletvekili) : Diyarbakır çıkıyor. O bana yeter. Seviniyoruz. Süper ligde de Sivas şampiyon olsun.

Abdulkadir Aksu(AKP Genel Başkan Yardımncısı) : Tabii ki, Beşiktaş...

Cemil Çiçek(Başbakan Yardımcısı) : İnşallah Sivas olur.

Bülent Arınç(AKP Manisa milletvekili TBMM eski Başkanı) : Beşiktaş yanıtı vereceğimi sanıyorsunuz. İnşallah Beşiktaş olur. Ama ‘inşalllah’ kelimesini de yazın lütfen. Manisa’nın süper lige çıkması da güzel haber.

Beşir Atalay (İçişleri Bakanı) : Kendi takımımın şampiyon olmasını isterim. Ama o da fazla başarılı gözükmüyor. O z aman bir Anadolu takımı olsun.

Binali Yıldırım(Ulaştırma Bakanı) : Galatasaray şampiyon olsun isterim ama Beşiktaş ile Sivas’ ı şanslı görüyorum. Sivas olursa iyi olur.

Faruk Özak(Bayşındırlık ve İskan Bakanı) : Elbette memleketimin takımı, başkanlığını da yaptığım Trabzonspor’un şampiyon olmasını isterim. Ve olacaktır.

Vecdi Gönül(Savunma Bakanı) : Bu soruya yanıt vermek istemiyorum.

Mehmet Ali Şahin(Adalet Bakanı) : Gönlüm Galatasaray’dan yana ama Beşiktaş daha yakın.

Özlem Türköne(AKP İstanbul milletvekili) : Ben Fenerbahçeliyim ama Fener’in şamypiyonluğu mucize olur. O nedenle Sivas olsun isterim.

Zafer Çağlayan (Sanayi ve Ticaret Bakanı) : Anadolu takımı olsun Sivas’a yakışır. Olmazsa Trabzonspor. Ama bunlar olmayacaksa Galatasaray olsun, isterim.

Faruk Çelik (Ç alışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı) : Sıkıntılı bir lig oluyor. Sivas Beşiktaş ve trabzon spordan biri şampiyon olur. Hangisi ipi gögüslerse başarılıdır. Ama bir Anadolu takımının başarılı olmasını isterim. Hangisi ipi gögüslerse son maçına gideceğim.