BIST 10.479
DOLAR 32,26
EURO 34,92
ALTIN 2.423,74
HABER /  SPOR

Fenerlinin tüyleri diken diken

Galatasaray'ın yeni stadı Türk Telekom Arena'nın localarının tanıtımı dün akşam Galatasaray Adası'nda yapıldı.

Abone ol

Saray Başkanı Polat, 2010-11 sezonunda hizmete girecek TT Arena'nın localarının tanıtım gecesinde Türk Telekom'un Fenerbahçe taraftarı olan yöneticisinin sözlerine atıf yaparak, "Demek ki iyi şeyler yapmışız" dedi..

Törene başkan Adnan Polat, yöneticiler, teknik direktör Bülent Korkmaz, Ümit Karan ve Ayhan Akman da katıldı. Tanıtımda bir konuşma yapan Polat, Türk Telekom Arena projesinin yaşama geçmesinde emeği geçenlere teşekkür ederken, "Bu proje, Galatasaray'ı 2020'ye taşıyacak bir projedir. Uluslararası arenada, özellikle Avrupa'da ses getirecek bir proje. 2010 yılının şubat ayında bitirilecek. Ancak şubat ayında uygulamaya sokmayı düşünmüyoruz. 2010-2011 sezonunda çok görkemli, uluslararası alanda ses getirecek bir açılış yapmak istiyoruz. Bu konuda Avrupa'nın dev kulüplerinden birkaçının sözü var" diye konuştu.

Başkan Polat, kendisinden önce stattan etkilendiğine dair bir konuşma yapan Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan'ı kastederek, "Bir Fenerbahçeli 'Tüylerim diken diken oldu' diyorsa, iyi şeyler yapmışız demek ki" diyerek de davetleri güldürdü.