BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.309,80
HABER /  MEDYA

Kadın dizisi 6.yeni bölüm Hatice ölüyor mu şoke eden ayrılık

Kadın 6.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 28 Kasım'da yani bu akşam ekrana gelecek olan Kadın yeni bölümde neler olacak? Yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gören Kadın 6.yeni bölüm fragmanına gelin yakından bakalım.

Abone ol

Fox Tv'nin salı günleri duygu yüklü dizisi Kadın'da yine nefesler tutulacak. Kadın yeni bölümünde izleyiciler Bahar ile Şirin arasında yapılan mücadeleye şahit olacaklar. Peki Bahar ve Şirin'in annesi ölecek mi?

Başrollerini Özge Özpirinçci ile Bennu Yıldırımlar'ın paylaştığı Kadın dizisinde yine nefesler tutulacak. Kadın dizisinde bu hafta yayınlanacak yeni bölümünde Hatice ölecek mi şimdiden merak edilmeye başlandı. Gelin hep birlikte Kadın dizisi fragmanına bakalım.

KADIN YENİ BÖLÜM NELER OLACAK?

Şirin'in öldüğünü düşünen Hatice, yolun sonuna geldiğini düşünür. Ama Hatice verdiği kararda Şirin kadar şanslı olacak mıdır? Bahar olup bitene anlam veremediği için Enver’i arar ve Hatice’ye ulaşmaya çalışır. Enver, Bahar’a hiçbir şey anlatmamakta kararlı olsa da Bahar bir şekilde Hatice ile Şirin’in hastanede olduğunu öğrenir. Hatice’yi görmek için hastaneye giden Bahar, Jale’nin yardımıyla Hatice’yi ziyaret eder. Tüm olup bitenden habersiz olan Enver’in ise, Şirin’in odasında bulduğu şeyden sonra kafası iyice karışacak ve Şirin’e karşı olan şüphesi giderek artacaktır.