BIST 9.884
DOLAR 32,46
EURO 34,71
ALTIN 2.435,22
HABER /  DÜNYA

Meghan Markle kimdir nereli Prens Harry'nin aldığı yüzüğe bakın

Meghan Markle kimdir aslen nereli kaç yaşında? Prens Harry ile nişanlanan ve İngiltere'nin yeni gelini olacak Meghan Markle şimdiden merak ediliyor. Gelin hep birlikte Meghan Markle özel hayatı ve biyografisine bakalım.

Abone ol

Sarayın ikinci prensiyle evlenmeye hazırlanan Meghan Markle magazinin en çok konuşulan isimlerinden biri. Prens Harry'den evlilik teklifi alan ve bahar ayında evlenecek olan Meghan Markle heyecanını gizleyemiyor. Kraliçe'nin onaylamadığı bu ilişkinin detayları haberimizde.

Pek çok kişinin onu Suits dizisinden tanıdığı güzel yıldız hem fiziğiyle hem de oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çekiyor. 35 yaşındaki güzel yıldız Afro Amerikalı bir anne ve Amerikalı bir babanın kızı. Kaliforniya’da doğup büyüyen Markle, şu an Toronto’da yaşıyor. Babası 72 yaşındaki Thomas W. bir görüntü yönetmeni. İşinde o kadar iyi ki Üstün Başarı Ödülü ve Emmy Ödülü var. 60 yaşındaki annesi ise terapist ve sosyal hizmet uzmanı.

İKİNCİ EVLİLİĞİ OLACAK

Meghan Markle 2004’te yapımcı Trevor Engelson ile birlikte olmaya başladı. 2011’de evlenen çift iki yıl evli kaldıktan sonra boşandı. Üstelik boşanma sebebi olarak da Markle’ın eşini aldattığı yönünde dedikodular var. Kraliyet ailesi geleneğine göre Kraliçe Elizabeth bu aşka çok sıcak bakmıyor. 

PRENS HARRY İLE YARDIM SIRASINDA TANIŞTI

Ünlü oyuncu, hayır işleriyle de adını duyuruyor. Afganistan’da bulunan ABD kuvvetlerini ve ailelerini ziyarete gidiyor, menstrüel sağlığın duyurulması için Delhi ve Mumbai’de kadınlarla buluşuyor, yardım dernekleri için iş birliği yapıyor… Onun bu kadar hayırsever biri olması bir bakıma Prens Harry ile yollarının kesişmesini de sağladı. Söylentiye göre Meghan Markle, bir dernek toplantısında Prens Harry ile tanışmış.

YÜZÜĞÜ OLAY OLDU

Kraliyet yetkilileri, Prens Harry'nin Meghan Markle’ın nişan yüzüğünü kendisinin tasarladığını belirtti. Nişan yüzüğünün, Harry 12 yaşında iken 1997'de hayatını kaybeden annesi Prenses Diana’nın son koleksiyonundan iki pırlanta içerdiği aktarıldı.

Sarayın yeni gelini Meghan Markle Kraliçe bu işe sıcak bakmıyor

Prens Harry evleniyor sarayın yeni gelini Meghan Markle istenmiyor mu