BIST 9.532
DOLAR 32,49
EURO 34,62
ALTIN 2.474,15
HABER /  MEDYA

Kaderimin Yazıldığı Gün son bölüm-36. bölüm fragmanları

Kaderimin Yazıldığı Gün son bölüm ekran başına kiltledi. Kaderimin Yazıldığı Gün 35. bölümde Elif Kahraman restleşmesi olay oldu. Kaderimin Yazıldığı Gün 36. bölüm fragmanları internethaber'de

Abone ol

Kaderimin Yazıldığı Gün 36. bölüm fragmanları yayınlandı. Kaderimin Yazıldığı Gün son 35. bölüm ekran başına kilitledi. Maksut ile evlenen Elif'i yıllar sonra karşısında gören Kahraman ne yapacak? Elif'in kararı dengeleri nasıl değişitrecek. Kocası Kahraman'ı elde etmişken tekrar kaybetme korkusu yaşayan Defne şimdi ne yapacak. Kaderimin Yazıldığı Gün 36. bölüm fragmanları intenethaber'de...

 35. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Elif’i karşılarında gören Yörükanlar şoke haldedir. Kahraman ise çok mutludur, ne var ki geri dönen bambaşka bir Elif’tir. O artık Maksut’un karısı Zeynep’tir.

screen-shot-2015-09-15-at-1.02.53-pm.png
Elif, Defne’nin hayatını bir kez daha kabusa çevirmiştir. Kahraman’ın her şeyi öğrenmesi an meselesidir.

Defne, bir an evvel Şükran’ın ele geçirdiği CD’den ve İbrahim’den kurtulmalıdır. Hemen harekete geçer. Ne var ki Ziya’nın kendisini takibe aldığını fark etmez.

screen-shot-2015-09-15-at-1.02.35-pm.png
Kahraman, Elif’in içinde bulunduğu durumu çözmeye kararlıdır. Ama Elif onu kalbine gömdüğünü söyler. Tek amacı oğlu Toprak’ı O’ndan almaktır. Kahraman yine de pes etmeyecektir.

Ziya, Defne’yi takip ederken CD’ye ulaşır. Defne’nin geçmişte Maksut’la iş birliği yaptığını öğrenir, şoke olur. Kahraman’a her şeyi anlatmaya kararlıdır. Bu kez de Defne onun peşine düşer. İkisinin arasında yaşananlar uzun süre sır olarak kalacaktır. Ve Ziya, Defne’ye hiç ummadığı bir tuzak hazırlamıştır.

screen-shot-2015-09-15-at-1.02.11-pm.png
Kahraman, Elif’in oğluna duyduğu hasrete bir son vermek ister. Toprak’ı Meryem’le Elif’i ziyarete gönderir. Elif  oğlunu görünce sevinçten deliye döner. Bu anı kaçırmak istemeyen Kahraman onları uzaktan izlemeye karar verir. Ama göreceği manzara hiç de umduğu gibi olmayacak, bütün dünyasını alt üst etmeye yetecektir.