BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,73
ALTIN 2.490,42
HABER /  GÜNCEL

Kadareniz'de aç kalan PKK'lı terörist böyle teslim oldu!

Karadeniz'de yuvalanma çabaları güvenlik güçlerinin operasyonlarıyla imkansız hale gelen PKK'lılar aç kalınca bir bir teslim oluyor. Giresun'da aç kalan bir PKK'lı dağ yolunu açan kar kürüme aracının önüne çıkarak teslim oldu.

Abone ol

Güvenlik güçleri terör örgütü PKK'nın Karadeniz'de yapılanmasına darbe üstüne darbe indirirken, dağda aç kalan PKK'lı teröristler bir bir teslim olmaya başladı. Giresun'da bir terörist dağda aç kalınca kırsal kesimde yol açma ve temizleme çalışması yapan iş makinasının önüne çıkarak teslim oldu. 

Giresun’un Dereli ilçesindeki Kulakkaya Yaylası'nda 2 ay önce aç kalan 16 yaşındaki Eren Bülbül'ün katillerinden PKK'lı terörist Mustafa Tolucan, yayla yolunda "Açım yardım et" dediği vatandaş tarafından jandarmaya teslim edilmişti. 

KAR TEMİZLEYEN ARACIN ÖNÜNE ATLADI: Bugün sabah saatlerinde Yağlıdere ilçesinin yüksek kesimlerinde kar nedeniyle yol açma çalışması yürüten iş makinesinin önüne gelen bir PKK'lı terörist, teslim olmak için yardım istedi. İş makinesi operatörünün durumu jandarmaya bildirmesi üzerine bölgeye çok sayıda jandarma özel harekât timi sevk edildi.

BÖLGEDE OPERASYON YAPILIYOR: Adı henüz açıklanmayan terörist jandarma güçlerince gözaltına alındı. Bölgede, 4-5 kişilik bir grup oldukları tahmin edilen, teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amacıyla operasyonlar yoğunlaştırıldı.

"NEFES ALAMIYORUZ" İTİRAFI: Trabzon Maçka'da şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün katillerinden PKK’lı Mustafa Tolucan, Giresun'da yakalandıktan sonra verdiği ilk ifadede “Biz üç aydır bölgede nefes alamıyoruz, baktığımız hareket ettiğimiz her yerde zırhlılar ve asker var” dedi.

Eren Bülbül’ün şehit eden terörist işte böyle yakalandı...

Eren Bülbül'ün katili PKK'lı itiraf etti! Nefes alamıyoruz!