BIST 9.530
DOLAR 32,50
EURO 34,81
ALTIN 2.470,90
HABER /  GÜNCEL

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu istifa etti!

ESENYURT'tan gelen son dakika haberler gözleri yeniden AK Parti belediyelerine çevirdi. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu istifa etti. Peki Necmi Kadıoğlu kimdir aslen nereli eşi ve çocukları hakkında bilgiler.

Abone ol

AK Parti'de büyükşehir belediyeleri ile başlayan istifa süreci ilçe belediyelerle devam ediyor. Genel merkezin istifasını istediği isimler listesinde Esunyurt belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ilk sırada yer alıyordu. İnternethaber.com sitesine gelen son dakika haberlere göre Necmi Kadıoğlu istifasını genel merkeze iletti.

İnternethaber'in istifayı duyurması üzerine Esenyurt belediyesinden açıklama yapıldı. Açıklamada, 13 yıl 8,5 aydır ilçenin belediye başkanlığını yürüten Kadıoğlu'nun, bugün itibarıyla kendi isteğiyle görevinden istifa ettiği, buna ilişkin yazılı talebini Valiliğe bildirdiği belirtildi.

İSTİFA AÇIKLAMASI : Necmi Kadıoğlu'nun sağlık sorunları sebebiyle istifa ettiği iddia edilen açıklamada şöyle denildi:  "Sorumlu olduğu ilçenin ve Esenyurt halkının ihtiyacı olan hizmetlerin üretilmesinde ve yerine getirilmesinde bu sağlık sorunlarının engel olmaya başlayacağı kaygısıyla böyle bir istifa kararı almış bulunmaktadır. Sayın Belediye Başkanımızın, seçildiği günden bugüne kadar Esenyurt ilçesine ve halkına olan duyarlılık sebebiyle almış olduğu bu kararı saygıyla karşılıyoruz. Kendisine Esenyurt ilçesi ve içinde yaşayan insanlar adına gösterdiği insanüstü gayret, çaba ve çalışmalar, sağlık, eğitim, çevre, kültür, sosyal barış daha nice hizmetlerinden ötürü sonsuz şükran ve teşekkürlerimizi kamuoyu önünde sunarız."

Peki Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu kimdir aslen nerelidir? : Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu aslen Gümüşhane ilinden. 1954 yılında Gümüşhane'de doğan Necmi Kadıoğlu İlkokulu Gümüşhane'de orta, lise ve üniversite eğitimini ise İstanbul'da tamamladı. 

İş hayatına Gümrük Müşaviri olarak başlayan Necmi Kadıoğlu, Mali Müşavir olarak çalıştı. Necmi Kadıoğlu, 28 Mart 2004 yılında yapılan yerel seçimlerde Esenyurt Belediyesi'nde Belediye Başkanı olarak göreve başladı. İyi derecede İngilizce, Almanca ve Arapça bilen Necmi Kadıoğlu evli ve altı çocuk babasıdır.

Necmi Kadıoğlu kimdir eşi nereli bakın kaç çocukları var

Sırada hangi belediye başkanları var? Süleyman Özışık yazdı

Esenyurt Belediye Başkanı'nın istifasıyla ilgili AK Parti'den açıklama