BIST 9.525
DOLAR 32,58
EURO 34,74
ALTIN 2.498,49
HABER /  GÜNCEL

Eren Bülbül’ün şehit eden terörist işte böyle yakalandı...

15 yaşındaki şehit edilen Eren Bülbül'ün katili teröristlerden birini Giresun'daki Kulakkaya Yaylası'nda uyanık bir vatandaş yakalattı. "Beni işten çıkardılar. Karnım aç, bana yiyecek bulabilir misin?" dediği vatandaş kahvede çay ısmarlayıp jandarmayı çağırdı.

Abone ol

Trabzon'un Maçka ilçesinde 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün şehit edildiği saldırıya katılan PKK'lı teröristi, Giresun'un Dereli İlçesi Kulakkaya Yaylası'nda uyanık bir vatandaş yakalattı. Teröristin yayla yolunda karşılaştığı vatandaşa 'Beni işten çıkardılar. Karnım aç, bana yiyecek bulabilir misin?’ dediği öğrenildi. Durumundan şüphelendiği teröristi köy kahvehanesine götüren vatandaş ise bu sırada jandarmaya haber verdi.

Giresun'un Dereli İlçesi Kulakkaya Yaylası'nda 'Aram’ kod adlı PKK'lı terörist Mustafa Tolucan güvenlik güçlerinin operasyonuyla yakalandı. PKK'lı teröristin, Trabzon'un Maçka İlçesi'nde 15 yaşındaki Eren Bülbül ile jandarma Astsubay Başçavuş Ferhat Gedik'i şehit eden terörist grup içinde yer aldığı belirlendi.

"İŞTEN ÇIKARILDIM, KARNIM AÇ, YARDIM ET!"

‘Aram’ kod adlı PKK’lı terörist Mustafa Tolucan’ın yakalanması olayına ilişkin ayrıntılar ortaya çıktı. Başına puşi takılı ve mekap ayakkabı giyimli terörist yayla yolunda karşılaştığı bir vatandaşa ’Ben bir şantiyede çalışıyordum. Beni işten çıkardılar. Karnım aç, bana yiyecek bulabilir misin?’ dediği öğrenildi.

PKK'lı terörist, kahvede ısmarlanan çayı içip yiyecek getirilmesini beklerken, jandarma geldi!..

KAHVEYE GÖTÜRDÜ, ÇAY SÖYLEDİ, JANDARMAYI ARADI

Durumundan şüphelendiği teröristi köy kahvehanesine götüren ve burada beklemesini sağlayan o vatandaş bu sırada Jandarma’ya ihbarda bulundu. Köye ulaşan jandarma ekipleri teröristi kıskıvrak yakaladı. PKK’lı teröristin kahvehanede bekletildiği sırada çekildiği belirtilen fotoğrafı da ortaya çıktı. O fotoğrafta çay içerken görülen PKK’lı terörist bir süre sonra jandarma ekipleri tarafından yakalandığı belirtildi.

GİRESUN VALİLİĞİ: YAYLA EVLERİNDE GIDA BIRAKMAYIN!

Giresun Valiliği açıklamasında PKK'lı teröristin vatandaşın ihbarıyla yakalandığı belirtilip şu çağrı yapıldı: "Zanlının, Giresun sınırlarında faaliyet yürüten bölücü terör örgütü mensuplarından olduğu anlaşılmıştır. Vatandaşlarımızın doğru ve zamanında ihbarları neticesinde teröristler bölgemizde barınamayacak. Aynı duyarlılık sürdüğü müddetçe bölgemizde teröristler varlığını sürdüremeyecektir. Yaşam
malzemelerini yaylalardaki boş evlerden                    Eren Bülbül
temin eden teröristlerin bölgemizde barınamaması maksadıyla tüm vatandaşlarımız tarafından boş yayla evlerinde gıda ve yaşam malzemeleri bırakmamaları önem arz etmektedir."

Eren Bülbül'ün gözyaşlarına boğan fotoğrafı!Eren Bülbül'ün gözyaşlarına boğan fotoğrafı!Eren Bülbül'ün gözyaşlarına boğan fotoğrafı!Eren Bülbül'ün gözyaşlarına boğan fotoğrafı!HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN