BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,82
ALTIN 2.439,33
HABER /  MAGAZİN

Justin Bieber özel jeti dumanaltı yaptı

Gündemden düşmeyen Justin Bieber şimdi de marihuana kullanımıyla gündemde. Justin Bieber özel jetinde içtiği marihuana ile az daha pilota maske taktıracaktı.

Abone ol

İNTERNET HABER-Justin Bieber’ın marihuana tüketimi, şarkıcının ABD içi bir yolculuk için kiraladığı özel jetin pilotunu, neredeyse oksijen maskesi takmaya mecbur bırakıyordu.

TMZ’nin haberine göre Justin Bieber ve bir grup arkadaşı, özel jetle yapacakları yolculuk için araçlarıyla havalimanına doğru gittikleri sırada bolca marihuana içtiler.

Justin ve grubunu taşıyan aracın kapısının açılmasıyla dışarı büyük bir duman bulutunun çıktığını belirten pilot, “Neredeyse, bir oksijen maskesi takmak zorunda kalıyordum” dedi.

Pilot, yaptıkları yolculuğun, Cheech & Chong’un Up In Smoke filmine benzediğini belirtti.

Justin’in, uçağın içerisinde sigara türünde bir şey içmediği fakat grubundan bazı kişilerin Swisher Sweet purolarından yaktıkları öğrenildi.

Pilot, Justin’in uçuş sırasında marihuananın etkisinde olduğunu ve mürettebat tarafından bir kredi kartı izin belgesi imzalaması istendiğinde şarkıcının “Ne?! Kim için imzalıyorum bunu?” şeklinde konuşarak şaşkın bir tavır sergilediğini belirtti.