BIST 10.176
DOLAR 32,38
EURO 34,73
ALTIN 2.399,12
HABER /  GÜNCEL

Jolie Şahin'e hastalık bulaştırdı mı?

Türkiye'ye gelen Hepatit C hastası Angelina Jolie kendisi ile sohbet eden İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'e hastalık bulaştırdı mı?

Abone ol

"Angelina Jolie hasta" haberi çıkınca Bakan Şahin'in korumaları telaşlandı. Korumaların aradığı uzman doktorun açıklamalarıyla rahatladılar.

Bakan Şahin'in keyifli Angelina sohbeti korumalar için kabus oldu. Jolie'nin ölebileceğine dair haberi okuyan Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı, durumu Şahin'in korumalarına bildirdi. Altaylı bugün işte bu olayı yazdı.

KAN VEYA SIVI DEĞİŞİMİYLE BULAŞABİLİR

(...)Ankara bürodaki arkadaşlarımız ise İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'i aradılar.
İdris Naim Şahin'in ofisi, Bakan Bey'in böyle magazinel konularla gündeme gelmek istemediğini söyledi.
Ancak arkadaşlarımız olayın magazin olmadığını, Bakan Şahin'in ciddi bir sorunla karşı karşıya olabileceğini ve Hepatit C'nin bulaşıcı ve tehlikeli bir hastalık olduğunu söylediler.
Bizim bu uyarımız bakanın konuyla ilgili bir açıklama yapmasını sağlamadı ama Bakan İdris Naim Şahin'in korumalarında bir paniğe neden oldu.
Angelina Jolie'nin Hepatit C hastası olduğunu bizden öğrenen korumalar, Bakan Şahin'e bu hastalığın bulaşıp bulaşmadığını tespit edebilmek için hemen Ankara'daki önemli bir karaciğer uzmanı doktoru aradılar.
Uzman doktor, "Merak edecek bir şey yok. Angelina Jolie oldukça sağlıklı görünüyordu. Ayrıca Hepatit C öyle karşılıklı oturmayla bulaşan bir hastalık değildir. Kan veya sıvı değişimi yoluyla bulaşır. Bakanla karşılıklı oturdu diye bulaşması söz konusu olamaz" diyerek Şahin'in korumalarını rahatlattı.