BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Genç kızın öfkesi çılgınca oldu

Erkek arkadaşıyla otomobilde gezmeye çıktı. Aralarında tartışma çıktı. Sinirlenen genç kız öyle bir şey yaptı ki...

Abone ol

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde tartıştığı nişanlısından otomobili durdurmasını isteyen 19 yaşındaki Elif Karacamuz, iddiaya göre durmayınca kapıyı açıp kendini boşluğa bıraktı. Beton zeminde sürüklenerek yaralanan genç kız hastaneye kaldırıldı.

Olay, Ortaca İlçesi Atatürk Bulvarı'nda bugün akşam saatlerinde meydana geldi. Nişanlı olan 33 yaşındaki İsmail Acar ile Elif Karacamuz, 48 RU 327 plakalı otomobille gezmeye çıktı. Çift arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşandı. Öfkelenen genç kız, nişanlısından otomobili durdurmasını istedi. 

KAPIYI AÇIP KENDİNİ YOLA ATTI

İddiaya göre, Acar otomobili durdurmayınca, Elif Karacamuz, kapıyı açıp kendini yola attı. Beton zeminde sürüklenen Karacamuz yaralanırken, nişanlısı aracı durdurup polis ve sağlık ekiplerini aradı. Sağlık görevlileri, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Elif Karacamuz'u ambulansla Ortaca Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Burada ilk müdahalenin ardından, durumu ağır olan Elif Karacamuz, ambulansla Fethiye Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Acar ise ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü.