BIST 10.055
DOLAR 32,40
EURO 34,78
ALTIN 2.433,15
HABER /  GÜNCEL

JİTEM'ci Doğan ağzını fena bozdu!

İstanbul Adliyesi'ne giderek savcılara bilgi veren emekli Albay Arif Doğan'a ait bir ses kaydı daha ortaya çıktı.

Abone ol

Doğan bu ses kaydında tanıdık bir ismin daha JİTEM elemanı olduğunu söylüyor. www.sonsayfa.com'un özel haberine göre Arif Doğan, yayınlanan ses kaydında, Hanefi Avcı'yı JİTEM'e transfer ettiklerini itiraf ediyor. Ses kaydında anlatılanlar ise sadece bunlarla sınırlı değil.



Asker aleni savaşır JİTEM gizli savaşır

Ben her şeyi bilmek mecburiyetinde olan bir insanım. Çünkü biz askeri literatür içerisinde yapmıyoruz. Bizim yaptığımız çok tehlikeli. Asker cephede aleni savaşır. Biz gizli savaşıyoruz.

Hizbullah'ı jandarma olarak biz kurduk

Yav kontrhizbul olarak o kuruldu pkk ye karşı. Hüseyin Velioğlu'ydu başındaki. Hizbullah'ı biz kurduk zaten. O Hizbullah değildi onun adı Kontrhizbuldu. Kontrhizbuldu ondan sonra Hizbullaha dönüştü. Emniyet bir operasyon yaptı Kavacık'ta. Onu öldürüp atmışlar.

Veli Küçük ile İstanbul Valisi Erol Çakır'ın ortak şirketleri vardı


İşte o şey vardı öküz Hasan vardı. Milletvekili oldu ya şimdi. İstanbul emniyet müdürüydü Öküz hasan. O vali vardı bir tane neydi onun adı. O beraber istifa edip ayrıldılar ya. Veli küçüğün ortağıydı o. Güvenlik şirketinde ortaklardı onlar.

Jandarma istihbarat grup komutanlığını da JİTEM'i de ben kurdum

Ben JİTEM'den önce, jandarma istihbarat grup komutanlığını kurdum. Şimdi ben o birinci üniteyi oluştururken bak iki tane diyorum. İkisinin de kurucusu benim.

Güneydoğuda çalışacak istihbarat elemanı ararken bir sene geçti

Ben doğuya gittim. Bir sene istihbarat orospularıyla, istihbarat orospularıyla mücadele ettim. Acaba hangisi istihbarat elemanı olur hangisi olamayacak.

Aynı adam MİT'e, JİTEM'e, Emniyet'e aynı bilgiyi veriyordu

Bir duyum var. JİTEM, emniyet ve MİT oturuyoruz. Lan bakıyorum bende aynı duyum, karşıda da aynı duyum, öbür tarafta da. Demek ki, bir orospu çocuğu, üçümüze satmış bunu. Öyle ya herkeste bir birinden gizliyor elemanı. Her şeyin bir biri ile ilgisi oldu.

MİT bölge başkanı Hanefi Avcı'yı tavsiye etti


Mit bölge başkanı Galip Tuğcu'ydu. Çok mükemmel bir insandı. Oturuyoruz bir gün dedim ki. Galip bey vatan elden gidiyor. Bayrak elden gidiyor millet elden gidiyor ve toprak gidiyor. İstihbarat canlı insan demektir. Yani gezecek, görecek, yaşayacak, değerlendirecek ve bir şeyi tatbik edecek, ondan sonra sistemi belirleyecek. Diyecekki ben bunu yaptım ama burada yanlış yapmışım. Sistemde olamaz diyecek. Burda emniyetin temsilcisi var. Hanefi Avcı. Ben çağırırsam gelmez efendim.

Hanefi Avcı'yı JİTEM'e transfer ettik, arşivde vardır.


İyi bir istihbaratçı, Hanefi Avcı, çok iyi. Çağırırım onu. JİTEM'e transfer ettik. Operatif olarak JİTEM'e geçti. Anlatabildim mi? Hiç kimsenin de aklı ermiyordu. Çatışmaya falan da giriyorduk. Arşivde vardır o. Evet var onunda arşivi. Yok desekte var .