BIST 10.471
DOLAR 32,78
EURO 35,08
ALTIN 2.448,57
HABER /  GÜNCEL

Jaguar, Avrupa'nın lideri oldu

Jaguar, sonuçları ABD’de yayınlanan J.D. Power ve “Associates Birincil Kalite Anketi”nde dört ayrı başarı kazandı. Böylece Jaguar, Avrupa'nın lideri olmuş

Abone ol

- Toplam değerlendirmede ikinci sıraya yükseldi
- Avrupa markaları arasında birinci oldu
- Halewood tesisleriyle Avrupa’da Altın Fabrika Kalite Ödülü’nü aldı
- Jaguar X-TYPE ile büyük ilerleme kaydetti.

Jaguar’ın bu büyük başarısına, geçen seneye göre 37 puan fazla alarak %35’lik yükseliş gösteren, çalışmadaki en iyi performansa sahip modeli X-TYPE salon liderlik etti. J.D. Power Çalışmasında, yeni araçların kalitesi müşterilerin ilk 90 günlük kullanımının sonunda ölçüyor.

Ayrıca X-TYPE’ın üretildiği Jaguar Halewood Fabrikası, J.D. Power’dan Avrupa fabrika performansı alanında Altın Ödül kazandı. Bu ileri teknoloji harikası tesis (bir zamanlar Ford Motor Company’nin dünyadaki en zayıf fabrikası) artık güvenilir üretim için bir mükemmellik merkezi, yüksek kalite ve sürekli gelişimi desteklerken, çevreye saygılı çalışma üzerine de odaklanmış bir disiplin merkezi haline gelmiştir.

Jaguar Cars Yönetim Kurulu Üyesi Bibiana Boerio, “Jaguar, Birincil Kalite Çalışmasında 36 marka arasında ikinciliğe yükseldi ve bir kez daha Avrupa markaları arasında en üst sıraya yerleşti.” diyor. “J.D. Power Anketi’nde X-TYPE ve Halewood fabrikamızın çifte başarısı, tüm Jaguar ekibinin çabalarını ödüllendiren çok güzel bir belge olmuştur. Kalitemizi artırmak Jaguar’da çalışan herkes için bir tutkudur ve biz de bu ödüller sayesinde bir kez daha başarıya ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bunun, müşterilerimizin Jaguar araçlarının kalitesi hakkındaki düşüncelerinin dile getirilmesi olduğunu düşünüyorum.”

Jaguar X-TYPE, 2001 yılında satışa sunuldu ve halen Jaguar markasını yeni müşterilere tanıtmaya devam ediyor. Standart donanım olarak dört teker çekişi sunan tek kompakt lüks saloon tipi araç olan X-TYPE, Jaguar ile özdeşleşmiş olan lüks, yüksek işçilik kalitesi ve zerafetle canlı performans ruhunu bir araya getiriyor.

Kaynak : www.otomobilgazetesi.com