BIST 8.924
DOLAR 32,31
EURO 35,11
ALTIN 2.279,87
HABER /  GÜNCEL

İzzet Altınmeşe çocukları kaç tane oğulları ve kızı Fatoş kimdir?

Türk Halk Müziği sanatçısı İzzet Altınmeşe acıların en büyüğü, evlat acısı yaşadı 42 yaşında oğlu Ali Murat Altınmeşe 11. kattan düşerek öldü. Bu acı haberin ardından İzzet Altınmeşe'nin çocukları merak konusu oldu. İzzet Altınmeşe'nin 3 tane çocuğu vardır. Fatoş adında evli bir kızı olan İzzet Altınmeşe'nin Fırat ve Ali Murat adında 2 oğlu vardır.

Abone ol

Türküleri ile sevilen sanatçı İzzet Altınmeşe büyük oğlu Ali Murat Altınmeşe'nin ölümü ile sarsıldı. Son olarak TRT'deki Babrbaroslar dizisinde rol alan Ali Murat Altınmeşe 11. kattan düşerek öldü. Ali Murat Altınmeşe'nin ölüm sebebi hakkında intihar ettiği iddia edilse de ailesinden net bir açıklama gelmedi. 76 yaşında olan İzzet Altınmeşe'nin 3 tane çocuğu vardır. Fatoş altında evli bir kızı olan İzzet Altınmeşe'nin Fırat adında yine oyuncu olan bir oğlu daha var.  42 yaşında olan Ali Murat Altınmeşe'nin hayatı ölümünün ardından merak konusu oldu. Peki Ali Murat Altınmeşe hangi dizilerde oynadı? Ali Murat Altınmeşe evli mi, eşi ve çocukları var mı? 

Usta sanatçı İzzet Altınmeşe, büyük bir acıyla karşı karşıya kaldı. Altınmeşe'nin son olarak Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde rol alan 42 yaşındaki büyük oğlu Ali Murat Altınmeşe, vefat etti.

Sanatçının şu anda Evlilik Hakkında Her Şey adlı dizide oynayan Fırat adında bir oğlu daha bulunuyor.

Ali Murat Altunmeşe kimdir: Fırat Altunmeşe Mucize Doktor dizisiyle ünlemişti. Şimdilerde ise Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde rapçi Aztek Ural karakterine hayat veriyordu. Fırat Altunmeşe'nin ağabeyi Ali Murat Altunmeşe de oyunculuk mesleğine gönül vermişti.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde de rol alan Ali Murat Altunmeşe'nin ölüm nedeni ile ilgili henüz açıklama gelmedi...

Yer aldığı Bazı Filmler:

Ali Baba ve 7 Cüceler 2015
Bir Don Juan Öldürmek2014
Ali Murat Altunmeşe son olarak Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinde yer aldı.