BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,93
ALTIN 2.425,80
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

İzmir'de işçinin kanlı intikamı

Tire'de işten çıkarılan Arkeoloji Müzesi görevlisi Y.Ç., müze müdürü ve yardımcısına otomatik av tüfeğiyle kurşun yağdırdı

Abone ol

İzmir'in Tire ilçesinde, işten çıkarılan Arkeoloji Müzesi görevlisi Y.Ç., işten çıkarılmasından sorumlu tuttuğu müze müdürü ve yardımcısına otomatik av tüfeğiyle kurşun yağdırdı. Saldırıda müze müdürü ağır yaralanırken, yardımcısı öldü.

Tire Arkeoloji Müzesi'nde işçi olarak çalışan Y.Ç. (37), bir süre önce işten çıkarıldı. İşine son verilmesini kabullenemeyen Y.Ç., sabah saat 08.30 sıralarında müzeye geldi. Y.Ç., bahçede Müze Müdürü Enis Üçbaylar (48) ve yardımcısı arkeolog Cevdet Üstündağ (45) ile karşılaştı. Aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın uzaması üzerine Y.Ç., yanında getirdiği otomatik av tüfeğiyle Üstündağ ve Üçbaylar'a üç el ateş etti. Başına isabet eden saçmalarla kanlar içinde yere yığılan Cevdet Üstündağ olay yerinde öldü.

Üçbaylar ise karnından yaralandı. Müze Müdürü Enis Üçbaylar, ambulansla kaldırıldığı Tire Ertuğrul Aker Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Polis, olayın ardından Y.Ç.'yi gözaltına aldı.