BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

İşte ünlüler ve takıntıları

Deniz Akka'ya önemli günleri unutmuyor, Tatlıses nazardan korkuyor ve dahası...

Abone ol DENİZ AKKAYA: Eski manken Deniz Akkaya, yakın arkadaşlarının önemli günlerini asla unutmuyor.

CANDAN ERÇETİN: Bronzlaşmaktan hoşlanmıyor. Yaz tatillerinde, güneşten korunmak için elinden ne geliyorsa yapıyor. Erçetin, sahneye çıkmadan önce de mutlaka bal ve ılık su istiyor.

SEZEN AKSU: Çarşaftan elbise, küpeden yüzük, yüzükten kemer tokası, etekten bluz yapmaya bayılıyor. Aksu, ayakkabılarının da topuklarını birbirleriyle değiştiriyormuş.

CEM YILMAZ: Geçmişte Cem Yılmaz’ın tırnak yeme alışkanlığını ancak sahneye çıktığında terk ettiği yazılmıştı. Yılmaz’ın gösteri öncesi kuliste bulunan kanapede uyuyarak dinlenmeye çalıştığı biliniyor.

DEMET AKALIN:Sahneye çıkmadan önce kulisin her yanına nazar boncuğu serpiyor.

FUNDA ARAR: Aynı renk aynı çeşit kemer ya da ayakkabı alıyor.

GÜLBEN ERGEN: Aşırı yüksekten ve yılandan çok korkuyor. Ayrıca ağzına peynir sürmüyor.

SEREN SERENGİL: Köpeklerine porselen tabaklarda servis yaptırıyor.

SİBEL CAN: Kulisine gelirken kendi bornoz ve havlusunu getiriyor.

AYSEL GÜREL: Söz yazarı Aysel Gürel evinde karafatma besliyor. Hatta Gürel ile kızı Müjde Ar’ın arası karafatma yüzünden açılmıştı. Evinde karafatma beslediğini ve onlara isim taktığını itiraf eden Gürel, daha önce evinde gördüğü karafatmalardan birini öldüren kızı Müjde Ar ’a ‘katil’ diye tepki göstermiş.

MÜJDAT GEZEN: ''Takıntı'' konusunda en tanınmış ünlülerden. Tiyatrocu Gezen, bir keresinde Fazıl Say konserini perdeye yapışmış bant parçası yüzünden izleyememiş. Çünkü aklında sadece perdedeki bant varmış. Omuzlarda kepek görmeye de tahammül edemeyen Gezen’in asimetri takıntısı da var. Eğri bir duruş, sallanan ip parçası gibi ayrıntılara da tahammül edemediğini söylüyor.

KADİR İNANIR: Sabahları mutlaka bal yiyormuş. İnanır’ın aynı zamanda evinde paspastan tuzluğa kadar her şeyi üzerinde kurbağa figürü olanlardan seçiyor.

MAHSUN KIRMIZIGÜL: Yatak odasının camlarını siyah perde ile kapatıyor, çünkü sabah odasına giren güneş ışığından nefret ediyor.

İBRAHİM TATLISES: Nazardan çok korkuyor. Bu yüzden sık sık kurşun döktürüyor.

SÜLEYMAN DEMİREL: Eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel gün boyu fırsat bulunca yarım saatlik bir uyku molası veriyor. Böylece 10 saatlik yeni bir mesai kazandığını söylüyor.

DENİZ BAYKAL: CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın takıntısı her gün düzenli olarak spor yapmak. Duş alırken ise defne sabunu kullanıyor.

DEVLET BAHÇELİ: Renk uyumuna itina gösterenlerden. Bahçeli, beyaz çorap giyenlere tahammül edemiyor.