BIST 10.320
DOLAR 32,25
EURO 35,06
ALTIN 2.466,04
HABER /  SPOR

Hasan neden ŞAŞtı?

Hasan Şaş neden ayrılıyor? Yıldız futbolcu gerekçesin açıkladı; "Adımı çıkarmışlar bir kere..."

Abone ol

Galatasaray'dan ayrılacağını açıklayan Hasan Şaş, sözünün arkasında. Haksızlığa uğradığını savunan yıldız futbolcu, "Adımı çıkarmışlar bir kere. Ne yapsam suçlu oluyorum" dedi.

Sarı-kırmızılı oyuncu, "Benim derdim Galatasaray'la değil. Benim derdim, çocukluğumdan beri renklerine aşık olduğum ve şimdi de formasını gururla sırtımda taşıdığım Galatasarayımdan beni ayıran sebeplerle. Galatasaray'ı çok seviyorum, fakat artık yapılanlara da dayanamıyorum" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'a veda etme kararını bir anlık sinirle almadığına dikkat çeken Hasan Şaş şöyle devam etti:

"Bana sahada futbol oynatmak istemeyenleri gördükçe sinirlerime hakim olamıyorum. Adımı çıkarmışlar bir kere. Ne yapsam suçlu oluyorum. Rakiplerimize faul bile çalınmayacak pozisyonlarda bana sarı kartı tereddüt etmeden çıkarıyorlar. Her insanın siniri, dayanma gücü vardır. Damarıma basarsanız da patlar. Ben sahada her şeyini veren, formasını sonuna kadar terleten, hırslı bir oyuncuyum. Ama bu hırsımı bana karşı kullanmalarına asla izin veremem."

İnternette kampanya

Bu arada Galatasaraylı taraftarlar internette, "www.hasansasirma.com" sitesi açarak Hasan Şaş'ın, takımdan ayrılmaması için kampanya başlattı.
Cim-Bom'un iki sezon önce ezeli rakibi Fenerbahçe'yi son haftada geride bırakarak yaşadığı unutulmaz şampiyonluk maçından Hasan Şaş'a ait fotoğrafların yerleştirildiği internet sitesine ilk gün yüzlerce destek mesajı yağdı. (Milliyet)