BIST 10.169
DOLAR 32,30
EURO 35,00
ALTIN 2.454,82
HABER /  SPOR

Ricardinho devreyi kapadı

Sezon başından beri Ricardinho'nun iki yakası bir araya gelmedi. Şimdi de...

Abone ol

Beşiktaş'a geldiği sezon yüzünden gülücükler eksik olmayan Ricardinho'nun bu sezon yüzü bir türlü gülmek bilmiyor. Sezon başından beri iki yakası bir araya gelmeyen Brezilyalı futbolcunun dünkü idmanda da sol el bileğinin kırıldığı ve bir ay sahalardan uzak kalarak ilk yarıyı kapadığı açıklandı.
Tello'nun çektiği sert şutun sol eline gelmesi sonucu idmanı yarım bırakmak zorunda kalan Ricardinho'nun sol el bileğinde kırık tespit edilmesi sonucu hemen ameliyata alındı. Sezon başından beri yaşadığı talihsizliklerle boğuşan Brezilyalı futbolcu, ilk olarak Ertuğrul Sağlam'ın "İsteyen olursa gönderilebilir" raporuyla şoke olmuştu. Ardından da Brezilya medyasında çıkan vergi davası, sambacıyı moral olarak yaraladı.

Kara sezonu

Bu haberler üzerine hem Beşiktaş Kulübü'nden ayrılmak istemediğini açıklayan, hem de Brezilya medyasını yalanlayan Ricardinho, bu kez Beşiktaş'ın, Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçı olan Marsilya karşılaşmasında Cisse'nin müdahalesi sonucu sakatlandı. Sahalardan bir ay uzak kalan ve eski formuna bir türlü kavuşamayan taraftarın Rico Paşa'sı, tribünlerin de gözünden düşüp, Marsilya maçında ıslıklanmıştı.