BIST 9.993
DOLAR 32,39
EURO 34,77
ALTIN 2.435,38
HABER /  GÜNCEL

İşte Tunceli'deki çatışmanın izleri!

Tunceli'de yol kesen teröristlerin sivil araca yönelik düzenlediği saldırının ardından bölgede yapılan incelemede cadde kenarında patlamamış bir el bombası bulundu.

Abone ol

Teröristlerin saldırısına maruz kalan sivil araçta bulunan bir polis memurunun karşılık vermesi ile 1 terörist öldürülmüştü.

PATLAMIŞ EL BOMBASI

Saldırının ardından güvenlik güçlerinin bölgede yaptıkları kontrolde ölen teröristin cesedine ulaşıldı. Bölgedeki incelemede teröriste ait silah da olay yerinde bulundu. Bölgede yapılan detaylı çalışmalarda sivil araç içinde bulunan polis memurunun karşılık vermesi ile ölen terörist ile birlikte bir teröristin de yaralandığı tespit edildi. Yaralı teröristin diğerleri tarafından bölgeden götürüldüğü belirtildi. Teröristin cenazesinin kaldırılmasının ardından olayın geçtiği cadde kenarında patlamamış halde bir el bombası tespit edildi.

1 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Tunceli-Pülümür karayolunun 35. kilometresinde yol kesen teröristlerin, burada durmayıp yoluna devam ettiği bildirilen sivil araca açtığı ateş sonucu biri ağır 4 kişi yaralanmıştı. Saldırıda yaralanan polis memurunun karşılık vermesi sonucu 1 terörist ölmüş, 1 terörist ise yaralanmıştı.

Öte yandan Tunceli merkez Çiçekli ve Demirkapı köyleri arasında sürdürülen operasyonlar nedeniyle kapatılan Tunceli-Hozat karayolu, köylülerin mağduriyetlerinin önlenmesi amacıyla trafiğe açıldı. Bölgede üçüncü gününe giren operasyonlar karadan ve havadan sürdürülüyor.