BIST 10.485
DOLAR 32,43
EURO 35,28
ALTIN 2.421,94
HABER /  GÜNCEL

İşte köprüden atılan kız çocuğu

Arabası durdurdu. 4 yaşındaki kızını kucağına aldı ve kardeşlerinin gözü önünde 58 metrelik köprüden aşağı attı. Kızın fotoğrafları dağıtıldı.

Abone ol

Köprüde arabasını durduran baba 4 yaşındaki kızını, kardeşlerinin gözleri önünde 58 metreden aşağıya attı. Kızın fotoğrafları bugün basına dağıtıldı.

 Korkunç baba Arthur Freeman

Geçen hafta Avustralya'nın Melbourne kentinde meydana gelen olayda  35 yaşındaki baba, 58 metre yüksekliği olan Batı Kapısı Köprüsü'nde otomobilini durdurarak, 4 yaşındaki kızı Darcey Freeman'ı arabada oturan iki kardeşinin gözleri önünde aşağı attı. Zavallı çocuk feci şekilde can vermişti.

NEDEN YAPTIĞINI ANLATMIYOR

Bilgisayar mühendisi olan baba, 2007'de ayrıldığı eşine karşı yürüttüğü hukuk mücadelesinden sonra, biri 6 diğeri 8 yaşında olan iki oğlu ve 4 yaşındaki kızı Darcey'yi haftada bir gün görme hakkına sahip olmuştu.

Olayın meydana geldiği 29 Ocak günü Avustralya'da "Çocuk Bayramı" olarak kutlanıyor ve baba da çocuklarını sabah evden alıp okuldaki töenlere yetiştireceğine söz vermişti. Okula giden yol üzerinde bulunan köprüye geldiğinde ise, yapılan tüm sorgulara rağmen küçük kızını neden körüden ölüme attığını hala açıklamadı.

ÖLÜMDEN BİR DAKİKA ÖNCE ÇEKİLDİ... DİĞER SAYFADA...

[PAGE]

HORON TEPERKEN ÖLDÜ

Rize'de yerel bir televizyon kanalı için çekilen program sırasında, horon oynayan 68 yaşındaki vatandaş, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Çamlıhemşin ilçesinin Köprübaşı köyünde yerel bir televizyon kanalı röportaj veren yerel şair Paşa Ali Karagöz (68) ile Sarıkamış'ta şehit olan dedeleri ve eski yaşam konusunda konuştu. Daha sonra diğer katılımcılarla birlikte horon oynamaya başlayan Karagöz, bir süre sonra rahatsızlandı. Bir süre dinlendikten sonra yeniden horon oynamaya başlayan Karagöz, yeniden fenalaşarak yere düştü.Yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayan Karagöz'ün, kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği bildirildi.

ÖLÜMDEN BİR DAKİKA ÖNCESİ

  

KEFİL OLDU EŞİNİ KAYBETTİ... DİĞER SAYFADA... 

[PAGE]

KEFİL OLDU EŞİNİ KAYBETTİ

TEKEL bayii işleten Turan Özdil, serbest meslek sahibi olan arkadaşı Hüseyin Kuyucaklıoğlu'nu kefil göstererek bankadan 5 bin YTL kredi çekti. Ancak bir süre sonra ödeme güçlüğü çekince alacaklılar yasal işlem başlattı.

İzmir İcra Dairesi Mahkemesi'nin görevlendirdiği icra memurlarını karşısında gören 45 yaşındaki müzik öğretmeni Fatma Önder Kuyucaklıoğlu, evinin haczedileceğini zannedince fenalaştı.
İcra memuru Ali Karakaş, 112 Acil Servis'i arayarak yardım istedi. Ambulans 45 dakika sonra olay yerine gelirken, talihsiz kadın bir süre sonra hayatını kaybetti.

TRİLYONLUK ADAM DONARAK ÖLDÜ... DİĞER SAYFADA...

[PAGE]

TRİLYONLUK ADAM DONARAK ÖLDÜ

ABD'de, 1000 dolarlık elektrik faturasını ödemediği için donarak ölen 93 yaşındaki bir adamın, bölgedeki bir hastaneye 600 bin dolarlık mirasını bıraktığı bildirildi.

Michigan'ın Bay City kentinde yaşayan 2. Dünya Savaşı gazisi Marvin Schur, 1000 dolarlık elektrik faturasını ödemediği için, elektrik idaresi evine belirli miktardan fazla elektrik kullanmasını engelleyen bir saat takmıştı. Saat, belirlenen elektrik miktarı dolduğunda otomatik olarak elektriği kesiyordu.

600 BİN DOLAR MİRAS BIRAKTI

Schur, idarenin bu önleminden 4 gün sonra, 17 Ocak sabahı donarak ölmüş durumda bulunmuştu.Schur'un avukatı Caty Reder, müvekkilinin 600 bin dolarlık tüm mirasını kentteki Bay Medical Center Hastanesi'ne bıraktığını açıkladı.