BIST 10.557
DOLAR 32,16
EURO 35,14
ALTIN 2.430,41
HABER /  GÜNCEL

Polisin ailesi umudunu kesmedi

Elinde bomba patlaması sonucu ağır yaralanan polisin ailesi umudunu kesmedi.

Abone ol

Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde meydana gelen patlama sonucu yaralanan polis memuru Bilal Konakçı'nın ailesi ve yakınlarının hastane önündeki bekleyişi devam ediyor. Konakçı'nın henüz hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi.

Elinde taşıdığı patlayıcının infilak etmesiyle ağır yaralanan Konakçı, Ege Üniversitesi (EÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Anestezi yoğun bakımda tutulan Konakçı'nın yakınları, gün boyunca hastane önünde bekledi.

Konu hakkında bilgi veren EÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Opr. Dr. Ata Bozoklar, "Ne yazık ki henüz hayati tehlikeyi atlatmış değil ama her şeyin daha iyiye gittiğini söyleyebilirim. Büyük bir yaralanma, akciğerinde harabiyet var. Ekip ciddi biçimde ilgileniyor, inşallah toparlayacağına inanıyoruz. Sağ el, bilek üzerinden kesildi. Sol elin de bir parmağı kesilmek zorunda kalındı. Travma ciddi, bacağında açık kırığı var. Yüzünde çok geniş alanda yaralanmalar ve kırıklar var. Ne kadar iyileşeceğini zaman gösterecek. Şu anda bizim için önemli olan, onu hayatta tutabilmek. Bu konuda da iyi ilerliyoruz. Daha sonra plastik müdahaleler yapılacaktır." diye konuştu.