BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

İşte klasik bir Türkiye haberi!

İşte bir Türkiye klasiği daha. Hastalar acilde kuyruk bekliyor ancak hastane öyle bir gerekçeyle fişleri çekti ki pes doğrusu!

Abone ol

İzmir'de gün boyunca süren sağanak nedeniyle ameliyathaneye çatıdan su akması üzerine, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bazı ameliyatlar ertelendi.

Başhekim Prof. Dr. Gazi Yiğitbaşı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ameliyathane blokunun çatısında sorun olduğunu, izolasyon çalışması yapıldığını, çalışmalar sırasında şiddetlenen yağmurun ameliyathaneye aktığını belirtti.

Tüm ameliyathanelerde böyle bir sorun olmadığını ancak yine de enfeksiyon riskine karşı tedbirli davrandıklarını ifade eden Yiğitbaşı, bu nedenle bazı ameliyatları durdurduklarını bildirdi.

ACİL AMELİYATLAR ERTELENDİ

Hastaları riske atmamak adına böyle bir karar aldıklarını kaydeden Prof. Dr. Yiğitbaşı, ''Ameliyathane çatısının akması nedeniyle bazı ameliyathanelerimizdeki ameliyatlar ertelendi. Acil vakalar ve bazı normal vakaların ameliyatları yapılıyor. Yağmurdan sonra izolasyon çalışmaları devam edecek'' diye konuştu.