BIST 9.530
DOLAR 32,50
EURO 34,82
ALTIN 2.476,77
HABER /  SPOR

Galatasaraydan gizli harekat

Transferin girişken ama sessiz kulübü olarak gözüken Galatasaray, çalışmalarını gizli gizli yürütüyor.

Abone ol

Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel’in yürüttüğü görüşmelerde ’G.Saray isterse bu iş olur’ noktasına varıldı. Ama Aslan, hâlâ bu transfer için net bir karar vermiş değil. Ajax’ta Van Basten’in göreve gelmesinin ardından fazla forma şansı bulamayan 28 yaşındaki Bakırcıoğlu, Türk pasaportu almayı da kabul ediyor.

Ajax'ın 3.5 milyon Euro’ya Twente’den transfer ettiği ama bu sezon fazla forma şansı vermediği Kennedy, Hollanda kulübünden bonservisini bedava almaya çalışıyor. Henüz kulübüyle 1.5 yıllık sözleşmesi bulunan Türk asıllı oyuncunun, transfer maliyeti ise yıllık 800 bin ila 1 milyon Euro arasında değişiyor. G.Saray bu oyuncuyu transfer ederse TC pasaportuyla oynama şansı bulunan Kennedy, İsveç Milli Takımı’nın formasını giyiyor.

Galatasaray'ın M.Yıldız’dan sonra Kennedy Bakırcıoğlu ile de masaya oturması sarı-kırmızılıların forvet arayışında olduğunu gösterirken, yönetim şimdilik tüm gelişmeleri kamuoyundan gizliyor. Bakırcıoğlu konusunda tek dezavantaj daha önce Hamburg ve Zilina maçlarında oynadığı için UEFA Kupası’nda forma giyemeyecek olması.