BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,11
ALTIN 2.307,82
HABER /  GÜNCEL

İşte Benim Stilim yayını şok etti! Ünlü isim saydırdı gitti

İşte Benim Stilim ünlüler 2016 'da kim elendi sorusunun yanıtı verecek gala arefesinde olay çıktı. Neslihan Önder jüriye saydırıp yayını terketti. Peki Neslihan Önder kimdir diskalifiye olur mu?

Abone ol

İşte Benim Stilim 2016 'da 'kim elendi' sorusunun yanıtını verecek ilk eleme bugün saat 22.45'te başlayacak. İşte Benim Stilim ünlülerde eleme gecesi öncesi ilk büyük kavga da patlak verdi. 7 Ocak akşamı yayınlanan İşte Benim Stilim son bölümünde Neslihan Önder stüdyoyu terketti.

İŞTE BENİM STİLİM KİM ELENDİ? - TIKLAYIN

İşte Benim Stilim 2016'da Hakan Akkaya ile yarışmacılardan Neslihan Önder arasında Esra yüzünden kavga çıktı. Neslihan Önder, Esra'nın saç örgüsüne eleştiri getirmeyen jürinin üstüne gitti. Hakan Akkaya da karşılık verince gerilim zirve yaptı.

NESLİHAN ÖNDER SAÇINI ÇEKİP OLAYLI GİTTİ

Neslihan Önder aldığı reaksiyona karşılık susmadı ve jürinin hatalarını tek tek orta yere serdi. Hakan Akkaya'nın sertlikle susturma girişimi de işe yaramadı.

Neslihan Önder son raddede yerinden fırlayıp jürinin önünde duran Esra'nın yanını gitti. Onun saçlarını tutup havaya kaldırarak 'Bu saç mı şimdi' diyerek şoke eden bir reaksiyon koydu. Ardından da stüdyoyu terketip gitti.

NESLİHAN ÖNDER KİMDİR DİSKALİFİYE OLUR MU?

Neslihan Önder İşte Benim Stilim'den bu hareketi yüzünden diskalifiye olur mu? İşte Benim Stilim'de eleme gecesi afelerinde reytingleri artıracak bir kavga mutlaka sahneleniyordu. Bu da büyük ihtimalle onlardan biri. Haliyle Neslihan Önder İşte Benim Stilim'in jürisini bir kalemde harcamış olsa da büyük ihtimalle diskalifiye olmadan yoluna devam edecek.

İŞTE BENİM STİLİM 2016 ÜNLÜLER KİM ELENİR?

İşte Benim Stilim 2016 ünlüler yarışmasında ilk eleme gecesi bu akşam saat 22.45'de TV8 ekranında olacak. 'Kim elendi' sorusunun yanıtını verecek İşte Benim Stilim 2016 eleme gecesinin konukları ise Hande Yener ve Serdar Ortaç olacak.