BIST 9.434
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.502,28
HABER /  MEDYA

İşte Benim Stilim en son kim elendi?

İşte Benim Stilim 15 Mayıs eleme gecesinde kim elendi sorusu yanıt buldu. Didem Akın ve Cerem Gündüz İşte Benim Stilim jürisi önüne çıktı. Peki kim elendi işte sonuç.

Abone ol

TV8 ekranlarında 15 Mayıs gecesi yapılan İşte Benim Stilim eleme gecesinde bu hafta kim elendi belli oldu. Gülşah'ın en stil yarışmacı seçildiği İşte Benim Stilim eleme gecesinde  Cerem Gündüz ve Didem Ezgi Akın jürinin önüne çıktı. İşte Benim Stilim'de bu hafta elenen isim Cerem Gündüz oldu. 

İşte Benim Stilim 'de gecenin dikkat çeken gelinlik gösterisi Sinem Umaş 'ın gelinlikle yaptığı şov oldu. Futbolcu sevgilisinden bir türlü evlilik teklifi alamayan Sinem Umaş tüm umudunu bu geceye bağlamıştı. Sevgilisinin gelinlikle İşte Benim Stilim eleme gecesinde önünde diz çöküp evlilik teklif etmesini bekliyordu. Ancak Sinem Umaş'ın evlilik teklifi hayali gerçekleşmedi.

İŞTE BENİM STİLİM KİM ELENDİ?
İşte Benim Stilim yarışmasında hafta içinde en çok yıldız alan Gülşah, Çağlar, Zeynep oldu. Bu isimler elenmek üzere adları söylenemedi. Gülşah giydiği gelinlikle de gecenin en iyisi seçildi. Eleme gecesinde gelinlik konseptiyle gelen yarışmacılar içinde jüriden en düşük puanı alan Cerem Gündüz oldu. İzmir'den yarışma için İstanbul'a taşınan Cerem Gündüz "Elenirsem çok üzüleceğim" dedi. Yarışmacılar ise Didem Ezgi Akın 'ın adını vererek onun jürinin önüne gönderdiler.

JÜRİNİN VERDİĞİ OYLAR
işte-benim-stilim-15-mayis-eleme-gecesi-kim-elendi.jpgSinan Engin Didem elensin dedi.
Kemal Doğulu Cerem elensin dedi
Uğurkan Erez Didem elensin dedi
İvana Sert Cerem elensin dedi.
Nur Yerlitaş 'ın vereceği oy İşte Benim Stilim'de bu hafta elenen ismi belirledi. Nur Yerlitaş Cerem Gündüz elensin dedi ve giden ismi belirledi.
işte-benim-stilim-cerem-gündüz-kimdir.jpg
Cerem Gündüz İşte Benim Stilim 'den elenince 'Tarzı benden zayıf olan ve benden önce gitmesi gereken isimler vardı" diyerek elenmesini yorumladı.


SİNAN ENGİN VE NUR YERLİTAŞ DANS EDERSE...
İşte Benim Stilim eleme gecesinin en ilginç anı Sinan Engin 'in Nur Yerlitaş'ı dansa kaldırması oldu. Ancak Nur Yerlitaş ile dans etmek hiç de kolay değildi. Ortaya işte böyle tuhaf bir dans çıktı.