BIST 9.891
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.460,00
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

HTC One Mini 3 gelecek mi?

Giriş seviye Mini modelleri ile başarılı olamayan HTC, yeni bir One Mini 3 modeli geliştirmiyor.

Abone ol

HTC, giriş ve orta seviyede Desire modelleri ile yoluna devam edecek.

Akıllı telefon pazarında bir süredir yeni modeller duyurulmaya devam ediyor. MWC 2015 itibariyle yeni amiral gemisi One M9'u da duyuran HTC, bu modelin ardından pek çok yeni model daha duyurdu.

Marka özellikle geçtiğimiz günlerde tanıttığı J Butterfly adlı üst seviye modeli ile dikkat çekti. Global pazarda satışa sunulmayacağı belirtilen J Butterfly modeli, plastik kasası dışında HTC One M9'dan çok daha güçlü özelliklere sahip.

HTC'nin yeni modelleri tanıtmasının ardından ise, gözler alternatif yeni modellere çevrildi. Geçtiğimiz yıllarda One Mini ve One Mini 2 adlarında metal kasalı iki giriş seviye model tanıtan marka, bu yıl One Mini serisine son veriyor.

Görünene göre başarılı olamayan One Mini modelleri, zaten Android 5.0 Lollipop güncellemesini de almayarak, HTC'nin bu modellerden elini çektiğini göstermişti. Peki, metal kasalı yeni giriş ve orta seviye HTC modelleri göremeyecek miyiz?

Şimdilik bu konuda bir açıklama yok. Ancak tahminler, HTC'nin Samsung'un Galaxy A serisi modellerine rakip olabilecek metal kasalı yeni giriş ya da orta seviye modeller duyuracağı ve bu modelleri Desire ailesinde konumlandıracağı yönünde. Bakalım HTC, metal kasalı yeni modeller tanıtacak mı? (Kaynak: shiftdelete)