BIST 10.269
DOLAR 32,24
EURO 34,79
ALTIN 2.436,75
HABER /  GÜNCEL

İşte asker Bilal ile Nihat!

Bilal Erdoğan ve Nihat Kahveci, Burdur 58. Piyade Alayı'nda törenle yemin etti. İkisi de 21 gün askerlik yapacak

Abone ol

Burdur 58’inci Piyade Eğitim Alayı’nda döviz bedelli olarak vatani görevini yapan ve aralarında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan ile futbolcu Nihat Kahveci'nin de bulunduğu 5 bin 500 bedelli asker, bugün törenle yemin etti. TMSF Başkanı Ahmet Ertürk'ün oğlu Mesut Ertürk de askeri birlikte yemin edenler arasındaydı.

Bilal Erdoğan, 3'üncü Tabur 1'nci Bölük´te, milli futbolcu Nihat Kahveci aynı tabur 3'üncü Bölük'te, Mesut Ertürk de 2'nci Tabur 2'nci Bölük'te yemin ettikten sonra tören geçişi ile konukları selamladı. Tören geçişi sırasında haberciler, Bilal Erdoğan´ı görüntülemek için yoğun çaba sarfetti.

KOĞUŞU İKİ ASKER TARAFINDAN KORUNUYOR

3 Temmuz'da birliğine teslim olan Bilal Erdoğan'ın biri uzman çavuş iki asker tarafından korunduğu ve 14 kişilik koğuşta kaldığı öğrenildi.

Bedelli askerler yemin töreni sonrası Burdur dışına çıkmamak kaydıyla hafta sonunu dışarıda geçirmeleri için izinli olarak çıkartıldı. Askerler, pazar akşamı tekrar birliklerine dönecek. Bedelliler, 22 Temmuz'dan itibaren terhis olmaya başlayacak.

ÇARŞI İZNİNE ÇIKTI, EŞİYLE BULUŞTU

Tören sonunda izinli olarak çarşıya çıkan 29 yaşındaki Bilal Erdoğan, nizamiye önüne gelen sivil plakalı özel otomobille 4 yıldızlı Grand Özeren Otel'e geçti. Bilal Erdoğan, kendisini burada bekleyen eşi Reyyan Erdoğan ve 2 yaşındaki oğlu Ömer Tayyip ile buluştu.

Oğlunun yemin töreni için Burdur'a gelmesi beklenen anne Emine Erdoğan'ın ise son anda bu programdan vazgeçtiği öğrenildi

*İŞTE ASKER BİLAL ERDOĞAN'IN FOTOĞRAFLARI...

*NİHAT KAHVECİ DE ASKER
OLDU, FOTOĞRAFLARI 9. SAYFADA...

[PAGE]


[PAGE]

[PAGE]

[PAGE]

[PAGE]

[PAGE]

[PAGE]

[PAGE]

NİHAT KAHVECİ DE AYNI TÖRENDE YEMİN ETTİ...

[PAGE] [PAGE]


[PAGE] [PAGE]


[PAGE] [PAGE] [PAGE]