BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

İşte 6. yüz nakli operasyonunun görüntüleri

Antalya Akdeniz Üniversitesi’nde Türkiye’nin yüz nakli yapılan 6. hastası olan Salih Üslün’ün operasyon görüntüleri basınla paylaşıldı. <br/...

Abone ol

Antalya Akdeniz Üniversitesi’nde Türkiye’nin yüz nakli yapılan 6. hastası olan Salih Üslün’ün operasyon görüntüleri basınla paylaşıldı.
Akdeniz Üniversitesi’nin 4. yüz nakli yapılan hastası olan Salih Üslün’ün (54) yoğun bakımdaki tedavisine devam edilirken, AÜ Rektörlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü ve AÜ Hastanesi Medya İletişim Birimi tarafından Salih Üslün’ün 2.5 dakikalık operasyon görüntüsü basınla paylaşıldı.
Görüntülerde, Salih Üslün’ün hastaneye gelişi, koridorda yürümesi, ameliyat öncesi hazırlıklar, gerekli ameliyat formlarını imzalaması ve ameliyatı gerçekleştiren Prof. Dr. Ömer Özkan’ın elinde yüzle hastaneye gelmesi yer alıyor.
Ameliyatı gerçekleştiren AÜ Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan, Anabilim Başkanı Doç. Dr. Özlenen Özkan ve operasyona katılan diğer doktorların yer aldığı görüntülerde, 8 saatlik operasyonun ardından Salih Üslün’ün, yoğun bakım servisine alınması yer alıyor.
(İHA)