BIST 9.525
DOLAR 32,51
EURO 34,75
ALTIN 2.486,13
HABER /  MAGAZİN

İstanbullu Gelin Özgür asistan kim hangi oyuncu Süreyya'nın belası!

İstanbullu Gelin'de Özgür karakterine hayat veren ve Faruk Boran'ın asistanı olan oyuncu Eylül Su Sapan kimdir, kaç yaşında? Peki dizide yeni asistanı oynayacak genç oyuncu Eylül Su Sapan kimdir? 25 yaşında olan güzel oyuncuyu bir çoğumuz Pis Yedili'deki Melis olarak biliyoruz.

Abone ol

İstanbullu Gelin yeni bölümde sürprizler ard arda geliyor. Boranlar'ın Bursa'ya dönüşü ve iş hayatına tekrar girişinin anlatılacağı bu akşamki son bölümde diziye yeni bir oyuncu dahil oluyor. Güzelliği ile Süreyya'yı çıldırtacak genç asistan Eylül Su Sapan Özgür rolüyle diziye katılacak. Peki kimdir bu Eylül Su Sapan, kaç yaşındadır, daha önce hangi dizi ya da filmlerde oynamıştır? 

Bursa’da her şeye sıfırdan başlayan Boranlar hızlıca işlere girişirler. Akif, Fikret ve Okan’ın da dahil olduğu şirketin yeni çalışanlarından biri de Özgür’dür. Aynı zamanda Okan’ın yeğeni de olan Özgür çok çalışkan ve iş bitiricidir. Ancak ismin dolayı başta Süreyya olmak üzere herkesin erkek asistan zannettiği Özgür’ün kadın üstelik de güzel çıkması ortalığın fena karışmasına neden olur. 

Diziye konuk oyuncu olarak Özgür rolüne genç isim Eylül Su Sapan hayat verecek.

Eylül Su Sapan kimdir: 1993 senesinde dünyaya gelen güzel oyuncu an itibarıyla 25 yaşındadır. Lise eğitiminden sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi bünyesinde oyunculuk eğitimleri almıştır. Kamera karşısına çıktığı ilk proje ise Show Tv ekranlarının bir dönem oldukça beğeni toplayan dizisi Pis Yedili'dir. Dizide Melis karakterini canlandırmıştır.

Ardından Beş Kardeş ve Klavye Delikanlıları gibi sevilen dizilerde yer almıştır. Genç oyuncu İstanbullu Gelin dizisinde Özgür karakteri ile karşımıza çıkacak!