BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

İstanbul'da dehşet! Eşini ve çocuğunu öldürüp intihar etti

Anadolu Ajansı
Anadolu Ajansı

İSTANBUL Esenler'den gelen haber kan dondurdu. Bir kişi, camdan dışarıya not kağıtları atıp eşini ve çocuğunu öldürdü ardından ise intihar etti. Olayın detaylarına ilişkin henüz bir bilgi paylaşılmadı.

Abone ol

İstanbul Esenler'de büyük bir aile dramı ve katliamı yaşandı. İnan Taşçı (51), önce borçları nedeniyle tartıştığı eşi Gülay Taşçı (39)'yı daha sonra da oğlu Efe Taşçı(19)'yı öldürdü. Pencereye çıkıp aşağıdaki polislere yazılı not atıp eşini ve oğlunu öldürdüğünü söyleyen adam, intihar edeceğini söyledi. Bunun üzerine bölgeye özel harekat ekipleri de geldi.

Kendi kafasına da sıkınca polis eve girdi

Adamın içeri girmesi üzerine Özel Harekat harekete geçerken adam içeride kafasına ateş ederek intihar etti. Polisler girdikleri evde İnan Taşçı ile eşi Gülay Taşçı ve oğlu Efe Taşçı'yı vurulmuş halde buldu. Sağlık ekipleri, 3 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Cesetler, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

5 paraya kendini satanlar içinde kalmasınlar

Adamın intihar etmeden önce polise attığı mektupta kan donduran ifadeler yer aldı: Sevgili eşim ve oğlum bu kendilerini 5 para karşılığında kendi şeref ve haysiyetlerini satanlar içinde sizi bırakmak asla istemedim. Mecbur kaldığım için eşim ve oğlumu katlettim. Eşim şerefli, namuslu, dünyanın en iyi kadınıdır. Benim için oğlum da aynısıdır."

Eşinin kardeşlerini de suçladı

"Geride kalan herkes bundan bir ders alsın. Hak eden herkese diyorum. Oğlum ve Güloşum bu ölümü hak etmedi inşallah benden beter olursunuz. Sürüm sürüm sürünür gün yüzü görmezsiniz. Doğan Taşçı, Niyazi Taşçı çakallar yüzünden dünya güzeli bacınızı kaybettiniz."

Tefeciden para aldığı öne sürüldü

Yakınlarının polis verdiği ifadeye göre, İnan Taşçı'nın kumara düşkün olduğu, alkol aldığı, tefeciden para aldığı için eşi Gülay Taşçı'nın kendisinden boşanmak istediği iddia edildi.

"Öldürdüm diye bağırıyordu"

Bağrışmaları duyup olay yerine geldiğini dile getiren Eyüp Yarar, "Sabahleyin buraya geldiğimde vatandaşın biri burada silah sıkıyordu. Bağrışmalara geldim. Bayağı ateş ettikten sonra içeriye girdi. Öldürdüm diye bağırıyordu. Aşağı yukarı bir saat kurşun sıktı. Ondan sonra özel harekat geldi. İçeri girdiler. Ardından bir kişiyi dışarı çıkardılar. Galiba başında kurşun yarası vardı. Şurada ambulansa koydular, aşağı yukarı 15-20 dakika ambulans bekledi. Eğer sağ olsaydı bu kadar bekletmezlerdi herhalde. Şu anda içeride tahmin ettiğim kadarıyla bir tane çocuk, bir tane de kadın cesedi var. İçeride bekliyorlar şu anda" şeklinde konuştu.