BIST 9.056
DOLAR 32,33
EURO 35,14
ALTIN 2.297,79
GÜNCEL

İstanbul'da cinci hocadan kadınlara iğrenç cinsel istismar! Olay görüntüler

İSTANBUL'da kendini hoca diye tanıtarak kadınlardan para ve istismarda bulunan Burhan Dalgalı düzenlenen bir operasyonla yakalandı. Burhan Dalgalı'nın cinsel istismar görüntüleri olay oldu...

İSTANBUL'da kendini hoca olarak tanıtarak kadınlara istismarda bulunan Burhan Dalgalı tutuklandı. Daha önceden dolandırıcılık suçundan kaydı olduğu belirtilen sahte hoca Burhan Dalgalı'nın terör örgütü PKK'nın da bir etkinliğine katıldığı belirlendi.

Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kemer Mahallesi'nde yaşayan Burhan Dalgalı'nın (48) eşleriyle boşanma aşamasında olan çok sayıda kadına kendisini hoca olarak tanıttığı ve evliliklerini kurtarabileceğini vadederek bu kadınlardan hem para aldığı hemde vücutlarına çeşitli yazılar yazarak cinsel istismarda bulunduğu ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Söz konusu soruşturma kapsamında operasyon düzenleyen ekipler, nitelikli dolandırıcılık ve cinsel tacizden suç kaydı bulunan şüpheliyi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Terör örgütü PKK için dua ediyor

Şüpheli Burhan Dalgalı'nın sosyal medyada yer alan bir fotoğrafında da terör örgütü PKK'nın geçmişte düzenlediği bir organizasyona hoca olarak katıldığı ve dua ettiği görülüyor.

Sitene Ekle