BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
GÜNCEL

İstanbul Taksim'de patlama anı kamerada! İstiklal Caddesi'nden kötü görüntüler var

İSTANBUL İstiklal Caddesi'ndeki saldırıyı yapan kadın bombacı yakalandı. 6 kişinin katili olan kadın bombacının kaçma anı ve yakalanma anının görüntüleri paylaşıldı. İstanbul Taksim İstiklal Caddesi'ndeki kanlı saldırının hemen sonrasında gelen görüntüler Türkiye'yi yasa boğdu.

İSTANBUL saat 16.20'de İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamayla sarsıldı. İstiklal Caddesi'ndeki patlamada 6 kişi vefat etti, 81 kişi yaralandı.  Patlamada vatandaşların panikle kaçması cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntüde, bir patlama sesinin olduğu ve alevlerin yükseldiği anlar görülürken, vatandaşların bağırarak kaçtığı kaydedildi.

Bir kadın rol aldı

Patlamanın nedenine ilişkin olarak sorulan soruya Erdoğan, "terör kokusu var. Bir kadının rol oynadığı görülüyor" diye yanıt verdi. 

Kadın bombacının kaçma anı

Bir banka bombayı koyan kadının saldırıdan sonraki kaçma anının görüntüleri ortaya çıktı. 

Kadın terörist yakalandı

İstanbul'u kana bulayan kadın terörist kameralardan adım adım izlendi. İstanbul emniyeti olayın üzerinden 24 saat geçmeden hem o kadın teröristi hem de ona yardım eden 22 kişiyi gözaltına aldı. Suriyeli olan kadın teröristin yakalanma anı görüntüleri de paylaşıldı. 

Sitene Ekle