BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
GÜNCEL

İstanbul saldırısı terörist kadının en net görüntüsü çıktı! İstiklal Caddesi'ne bombayı bırakıp kaçtığı an

İSTANBUL Taksim İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısının yeni görüntüsü çıktı. 6 kişinin katili olan terörist kadının bombayı bırakıp kaçtığı anlar kameraya takıldı. Siyah başörtüsü takan Suriye uyruklu Ahlam Albashır isimli terörist bombayı bıraktıktan sonra hızla kaçıyor. İstanbul saldırısını yapan terörist kadını polis bu kamera kaydı sayesinde buldu. Ahlam Albashır isimli terörist Küçükçekmece'de kaldığı evde yakalandı. Saldırı sırasında giydiği kıyafetlerini de...

İSTANBUL Taksim İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısını yapan Suriye uyruklu Ahlam Albashır, polisin incelediği binden fazla kamera kaydı sayesinde yakalandı. 

Polis bu kamera kaydıyla yakaladı

6 kişinin katili olan bombacı kadının kimliği 1200 kamera kaydı incelenerek belirlendi. O görüntülerden biri Ahlam Albashır isimli teröristin saldırıyı düzenlediği an ve hemen sonrasına aitti.

Bombayı koyup kaçtığı anlar

6 kişinin öldüğü, 80'den fazla sivilin yaralandığı İstanbul saldırısında kadının patlamadan hemen önceki ve sonraki görüntüleri yer alıyor. 

Banka çantayı bırakıp...

Siyah başörtüsü ve kamuflaj kıyafetleri ile kendini kalabalığın arasına katan kadın, bomba olan çantayı banka bırakıp hızla uzaklaşıyor.

Kadın teröristin bıraktığı çanta bir süre bankta sahipsiz kalıyor. Birkaç dakika sonra ise patlama oluyor. Patlamadan saniyeler önce ise kadın son sürat koşmaya başlıyor. 

İstiklal Caddesi'ni kana bulayan kadının başörtüsü takıp kamuflaj kıyafeti giymesi dikkat çekmişti. 

Bombalı saldırıdaki kıyafetleri

Kadın terörist saldırı sonrasında ticari taksi ile önce Esenler'deki bir tekstil atölyesine gitti. Polis taksiciyi bulup izini sürünce Ahlam Albashır isimli teröristin atölyeden sonra Küçükçekmece'deki eve gittiğini belirledi. Eve baskın düzenleyen polis Ahlam Albashır isimli teröristi yakaladı. Kadın teröristin saldırıda giydiği kıyafetler de evde bulundu. 

Sitene Ekle