BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,91
ALTIN 2.437,09
HABER /  GÜNCEL

İstanbul Emniyeti'nde yeni dağılım!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde polis müdürlerinin yeni görev yerleri belli oldu.

Abone ol
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis müdürleri yeni görev yerlerine atandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 2, 3 ve 4. sınıf 88 polis müdürünün yeni görev yerleri belli oldu.
 
Yeni görevlendirmeye göre, 2. Sınıf Emniyet Müdürü Celal Sel, Güvenlik Şube Müdürlüğü ve Radyo TV ve Foto Film Şube Müdürlüğü'nden sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcılığına, daha önce Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü yapan 2. Sınıf Emniyet Müdürü Mahir Çakallı, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İnterpol Şube Müdürlüğü'nden sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcılığına, 2. Sınıf Emniyet Müdürü Murat Şengün, Bölge Trafik ve Denetleme Şube Müdürlüğü ile Trafik Tescil Şube Müdürlüğü'ndün sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcılığına, 2. Sınıf Emniyet Müdürü Osman Kaplan, Atatürk Havalimanı Şube Müdürlüğü'nden sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcılığına, 2. Sınıf Emniyet Müdürü Sedat Selim Ay Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürlüğü ve Tanık Koruma Şube Müdürlüğü'nden sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcılığına, daha önce Asayiş Şube Müdürü olan 3. Sınıf Emniyet Müdürü Yener Ülgütol, Asayiş Şube Müdürülüğü, Güven Timleri Şube Müdürlüğü ve Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'nden sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcılığına atandı. 
 
Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürü olan 3. Sınıf Emniyet Müdürü Ertan Erçıktı, Asayiş Şube Müdürü, Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürü olan 3. Sınıf Emniyet Müdürü Ufuk Balcı, Atatürk Havalimanı Şube Müdürü, aynı şubede müdür yardımcısı olan 4. Sınıf Emniyet Müdürü Özcan Bulduk, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürü, yine aynı şubede müdür yardımcısı olan 3. Sınıf Emniyet Müdürü Mustafa Kemal Ekiz, Özel Harekat Şube Müdürü, Güngören İlçe Emniyet Müdürü olan 4. Sınıf Emniyet Müdürü Beyazıt Çeken, Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürü, Trafik Denetleme Şube Müdürü olan 3. Sınıf Emniyet Müdürü Mesut Gezer, Sabiha Gökçen Havalimanı Şube Müdürü, Pendik İlçe Emniyet Müdürü olan 3. Sınıf Emniyet Müdürü Haluk Tuna, Trafik Denetleme Şube Müdürü, Bağcılar İlçe Emniyet Müdürü olan 3. Sınıf Emniyet Müdürü Serkan Yılmaz, Trafik Tescil Şube Müdürü olarak görevlendirildi.